DOLAR
32,4074
EURO
34,7422
ALTIN
2.429,91
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

İSTİKLAL MAHALLESİ SAKİNLERİ BİRLİKTE İFTAR AÇTI

İSTİKLAL MAHALLESİ SAKİNLERİ BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Bilecik Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi’nde verilen iftarda, mahalle sakinleri aynı sofrada iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen iftar ile birlik ve beraberlik tablosu bu kez İstiklal Mahallesinde sergilendi.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da Merkez Şerifpaşa Cami önünde kurulan iftar sofrasına katılarak, mahalle sakinlerinin iftar bereketini paylaştı.

Gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değinen Belediye Başkanımız Selim Yağcı, birlik ve beraberliğinin toplum içindeki önemini belirterek, şunları söyledi:

Konuşmasına; ”Öncelikle hepinizin rahmet ve bereket ayı Ramazanınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Değerli kardeşlerim, birlik ve beraberlik ayı, kardeşlik ve sevgi ayı, hoşgörü, huzur ve yardımlaşma ayı olan Ramazanı hep birlikte idrak ediyoruz. Artık son günlerine yaklaştık. Gerçekten Bilecik, diriliş, kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir.Özellikleri olan bir şehir. Rastgele bir toprak parçası değil. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı da çok önemli bir ay. İçinde bin aydan daha hayırlı neticeler veren bir ay. İşte bizler de bu topraklara ve geleneklerimize yakışır bir şekilde Ramazanı değerlendirme gayretinde olduk. Şehrimizin her bir köşesinde bu sofraları kurduk. Bu sofralar, sevgi, kardeşlik, bereket, huzur ve yardımlaşma sofraları. Allah’a çok şükürler olsun ki dünden çok daha güçlüyüz. Ancak, yarın daha da güçlü olmak için birbirimizi daha çok sevmeliyiz. Mutlu olmanın tek yolu var. O da birbirimizi sevmek. Bizler birbirimizi daha çok sevdikçe, daha güçlü bir mahalle, daha güçlü bir şehir ve daha güçlü bir ülke oluruz. Ben bu akşam bu sofranın kurulmasında katkı sağlayan Erfa Marketler Grubuna teşekkür ediyorum.” dedi.

”BU ORGANİZASYONUN SAĞLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuşmasında ”Bu organizasyonun kurulmasında emeği olan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum ifadelerini kullanan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Değerli kardeşlerim bu sofraların kurulmasında çokça emeği bulunan bir ekibimiz var. Aşçı başlarımızdan, sizlere yemek getiren kardeşlerimize kadar, bu sandalye ve masaları kuran kardeşlerimize kadar, elektrik işlerini yerine getiren kardeşlerimize kadar, Mevlithan ekibimiz ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz gibi yöneticilerimiz başta olmak üzere, mahalle temsilcilerimiz ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca en önemlisi de sizlere bu sofralara katılarak anlam kazandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. İnşaallah Cenabı Allah bizleri Ramazan bayramına ulaştırdığı gibi daha nice ramazanlara da eriştirsin” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, dualarla açılan iftarın ardından vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.

İftar programında çocuklar da kendileri için ”Çocukça Ramazan” konseptinde hazırlanan eğlencelerle güzel vaki geçirdi.
DSC_1355

1 (1)

2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.