DOLAR
32,3793
EURO
34,6542
ALTIN
2.395,33
BIST
10.057,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

“HADİS KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI”

UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMALARI – 4 “HADİS KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI” KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret etti.

Türkiye genelinde bu yıl 4.sü yapılan ve Bilecik ilinde Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin organize ettiği Ufka Yolculuk 4 Hadis Okuma Yarışması tanıtımları Bilecik ilinde hızlı bir şekilde yürütülüyor. Dernek Başkanı Fatih ÖNCÜ ve dernek üyeleri Turgay BİRGÜL, Adnan YILDIZ Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamlarında ziyaret etti. Yarışma hakkında bilgi veren Fatih ÖNCÜ, Belediye Başkanı Sayın Fatih BAKICI’dan yarışmanın Bozüyük ilçesinde tanıtılması noktasında desteklerini istedi. Başkan BAKICI’da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman bu tür faaliyetlerin destekçisi olacağını belirtti.

Konuyla Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih ÖNCÜ yetkililere açıklamalarda bulundu

“Ufka yolculuk yarışmaları Milli Eğitim Bakanlığı’nın izni ile Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından organize edilmektedir. Yarışmanın merkezi proje ortağı ise Son Peygamber Platformu’dur. Ayrıca yarışma; illerde proje ortağı kulüplerin (Kulüplerin/Vakıfların/Derneklerin) işbirliği ile organize edilmektedir.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları H.1437 / M.2016 yılında Türkiye de Türkçe, Dünya genelinde ise İngilizce dilinde düzenlenmektedir. Yarışma Ufka Yolculuk için, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin ÖZAFŞAR tarafından özel olarak hazırlanan “Riyâzü’s-Sâlihînden 1001 Hadis Seçkisi” adlı eserden yapılacaktır. Yarışma Türkçe dilinde 5 (beş) farklı kategoride, İngilizce dilinde ise tek kategori olmak üzere toplamda 6 (altı) farklı kategori de düzenlenecektir. Yarışmaya Adalet Bakanlığı’nın izni ile cezaevlerindeki mahkumlar da katılabilmektedir. Sınav yazılı olarak sorulan toplam 100 (yüz) çoktan seçmeli soru ile (test) yarışmacıların sıralaması belirlenecektir. Yarışmada 6 kategoride verilen merkezi ödüller şu şekildedir:

MERKEZİ ÖDÜLLER:

1. A-B-C-D Kategorileri İçin

Birinci Olanlara : 2 adet Umre + 2.500,00 TL

İkinci Olanlara : 1 adet Umre + 1.500,00 TL

Üçüncü Olanlara : 1 adet Umre + 500,00 TL

4.-10. Olanlara : Samsung Galaxy Tab S2 T710 32GB 8.0″ Tablet

Not: 18 yaş altında olanlara veya bayanlara tek başlarına umre vizesi Suudi Arabistan Konsolosluğu tarafından verilmemektedir. Bu şekilde ödül kazananalar yanlarında babası, amcası, dayısı, eşi (bayanlar için) veya 18 yaşından büyük erkek kardeşini götürmeleri gerekmektedir. Bu kazanmış oldukları umre ödülünü istedikleri kişiye devir de edebilirler.

2. E ve F Kategorisi İçin

Birinciye : Samsung Galaxy Tab S2 T710 32GB 8.0″ Tablet

İkinciye : Samsung Galaxy Tab S T800 16GB 10.5″ Beyaz Tablet

Üçüncüye : Samsung Galaxy Tab S T700 16GB 8.4″ Beyaz Tablet
Yarışma sınavı 3 NİSAN 2016 Pazar günü Tüm sınav merkezlerinde aynı anda saat 10.00’da yapılacak olup son başvuru tarihi 21 ŞUBAT 2016’dır.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve online başvuru için www.ufkayolculuk.com web sayfası ziyaret edilmelidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.