DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

METRİSTEPE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İLK SAHNE NURAY HAFİFTAŞ’IN

METRİSTEPE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İLK SAHNE NURAY HAFİFTAŞ’IN

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nin ilk konser programına sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray HAFİFTAŞ konuk oluyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Müzikçe Duygular” adlı Türk Halk Müziği Konser Programına solist olarak sevilen sanatçı Nuray HAFİFTAŞ katılıyor. Metristepe Kültür Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından yapılan ilk konser programı olma özelliğini taşıyan “Müzikçe Duygular” Konser Programı ücretsiz olarak 28 Kasım 2015 Cumartesi günü akşamı saat 19:30’da yapılacak. 2 bölüm halinde hazırlanan programın ilk bölümünde Bozüyük Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursu Bağlama Kursu eğitmeni Ahmet ÖZEN, Bağlama Sanatçısı Osman Fethi ARK ve Kabak Kemane Sanatçısı Uğur ÖNÜR beğenilen türküleri seslendirirken programın 2. Bölümünde sahne alacak Nuray HAFİFTAŞ  ise en sevilen türkülerini Bozüyük’lüler için seslendirerek türkü severlere unutulmaz bir gece sunacak.

Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran, 100’ü aşkın söz ve bestesi bulunan, Türk Halk Müziği’nin güçlü isimlerinden biri olan Nuray HAFİFTAŞ’ın Bozüyük’lü hayranları ile buluşacağı konser programının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.