DOLAR
32,3824
EURO
34,7587
ALTIN
2.410,92
BIST
10.116,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

KENT KONSEYİ’NİN İFTARINDA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİR ARAYA GELDİ

KENT KONSEYİ’NİN İFTARINDA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİR ARAYA GELDİ

 

Bozüyük Kent Konseyi tarafından Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla iftar programı düzenlendi.

Özel bir restoranda düzenlenen iftar programı Bozüyük’lü sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı. Yenilen yemeğin ardından programa katılan Sivil Toplum Kuruluşları ile sohbet edilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Programda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI;  sivil toplum kuruluşlarının Bozüyük için birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirterek “Kent konseyinin yönetiminin oluşturulması noktasında hiçbir müdahalem olmamasına rağmen hala kent konseyinin yönetim kurulu eleştiriliyor. Ben siyaset yapılması gereken yerde siyaset yapan diğer zamanlarda ki çalışmalara siyaseti karıştırmayan birisiyim. Bazı sivil toplum kuruluşlarımız hala kent konseyinin oluşumunu ve yönetimini konuşuyor. Kendilerinin bir projesi, bir çalışması varsa buyursunlar gelsinler. Bizim kapılarımız herkese açık. Ben Bozüyük için bütün sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yapılacak projelerimizi kent konseyimizin fikir ve görüşleri doğrultusunda hayata geçirelim. Gelin Bozüyük için birlik ve beraberlik içinde olalım. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam etsin. Ben hepinizin bayramını şimdiden kutluyor, sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU ise yaptığı konuşmasında Kent Konseyi’nin kuruluş amacı ve faaliyetleri konusunda bilgi vererek, kent konseyinin ilçe halkının daha güzel imkânlara kavuşması için gayret gösterdiğini ve belediye ile halk arasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Konuşmasında iftar programının Bozüyük Belediye Başkanlığının katkıları ile düzenlediğini belirten ve katılan herkese teşekkür eden TEKELİOĞLU, “Ramazan ayı içinde ve mübarek Kadir gecesinde yaptığınız duaların, ülkemiz başta olmak üzere, bilhassa komşu ülkelerimizde ve dünyanın dört bir tarafında yaşayan, baskılar sebebiyle oruçlarını tutamayan Müslüman kardeşlerimizin de kısa süre içinde huzur ve sükûna ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

Bşk- Kent Konseyi İftarı 6 Bşk- Kent Konseyi İftarı 1 Bşk- Kent Konseyi İftarı 2 Bşk- Kent Konseyi İftarı 6 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.