DOLAR
32,3949
EURO
34,7104
ALTIN
2.421,29
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

BOZÜYÜK’TE MANGALA TURNUVASI DÜZENLENDİ

BOZÜYÜK’TE MANGALA TURNUVASI DÜZENLENDİ

Bozüyük’te Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ve Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla Mangala Turnuvası düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan ve bir tür zeka oyunu olan Mangala Turnuvası’na Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; eşi ve çocukları ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Halk Eğitim Müdür Vekili Rıdvan GÜNER, öğretmenler, anaokulu öğrencileri ve aileleri, engelliler ve aileleri katıldı. Anaokulu öğrencileri ve engelliler kategorisi olmak üzere 2 kategoride yapılan turnuva Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın ilk hamleyi yapması ile başladı. Turnuva öncesi eğitmenlerden bilgi alan Başkan BAKICI daha  sonra çocuklarla birlikte oyun oynadı.

Başkan BAKICI burada kısa bir konuşma yaparak; çocukların zeka gelişimleri için çok önemli olan bu tarz oyunların gerekliliğine değindi ve bu tür zeka oyunlarının daha da yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Tüm katılımcılara, bu turnuvayı düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerine teşekkür eden Başkan BAKICI turnuvaya katılan öğrencilerin ve engellilerin aileleri ile de görüşerek bir süre sohbet etti.

Turnuva sonrasında Başkan BAKICI tüm katılımcılara madalyalarını takdim etti.

Bşk- Mangala Turnuvası 8 Bşk- Mangala Turnuvası 1 Bşk- Mangala Turnuvası 5 Bşk- Mangala Turnuvası 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.