DOLAR
32,4561
EURO
34,7332
ALTIN
2.421,05
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

Emekli Olan Personellere Veda Yemeği Düzenlendi

Emekli Olan Personellere Veda Yemeği Düzenlendi

İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğünde görev yapan emekliye ayrılan personellere İl Müdürlüğü yemekhanesinde veda yemeği düzenlendi.

İl Müdürlüğünde uzun süreler hizmet etmiş olan Nutiye KARADEMİR ve İbrahim BUZ’a düzenlenen veda yemeğine İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, İl Müdür Yardımcıları Mustafa DEMİRBAŞ ve Erkal GEDİKLİ, Şube Müdürleri ile İl ve İlçe Müdürlüğü personeli katıldı.

Yemekte konuşma yapan İl Müdürü YILDIZ şunları söyledi:

“Emekliye ayrılan personellerimizin emeklilikleri hayırlı olsun temennilerinde bulunmak amacıyla toplandık. İnsanoğlunun hayatı tren yolculuğu gibidir, hayatında belirli evreler duraklar vardır. Önemli olan bu yolculuğu sağ salim yapabilmek onunla yaşamak ve çevresine insanlığa güzel hizmetler verebilmektir. Ayrılınca da iyi arkadaştı, güler yüzlüydü, insanlara faydalıydı dedirtebilmektir. Bundan sonraki hayatlarında başarı ve huzurla dolu, aileleri ve sevdikleriyle güzel bir ömür diliyorum. Bütün arkadaşlarım adına hizmetlerinizden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müdürü YILDIZ tarafından emekli olan personellere günün anısına hediye takdim edilerek veda yemeği sona erdi.

IMG_6169 IMG_6158 IMG_6147 IMG_6155

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.