DOLAR
32,3798
EURO
34,7483
ALTIN
2.409,09
BIST
10.113,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

BURSA’DA BOZÜYÜK BELEDİYESİ THM KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bursa’da yaşayan Pazaryeri Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Boza Gecesi”nde sahne alarak beğeni ile izlendi.
Bursa Pazaryeri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Boza Gecesi Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Kadir Apaydın, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, hemşerileri olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Oğuz Sertler, davetliler ve çok sayıda Pazaryerili vatandaş katıldı. Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlarla başlayan program protokol konuşmaları ve folklor ekiplerinin gösterileri ile devam etti. Ardından sahne alan Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Mehmet Uysal ve Ekibi tarafından çeşitli yörelere ait sevilen türküler solo olarak seslendirildi. Hareketli türkülerde çiftetelli oynayan misafirler türkülere de büyük bir coşkuyla eşlik etti. Gecede ayrıca programın hazırlanmasında emeği geçenlere plaket takdim edildi.
THM Bursa Yıldırım Konseri 1

THM Bursa Yıldırım Konseri 2

THM Bursa Yıldırım Konseri 3

THM Bursa Yıldırım Konseri 5

THM Bursa Yıldırım Konseri 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.