DOLAR
32,4003
EURO
34,6587
ALTIN
2.392,12
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

AK Parti İl Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Ekim Ayı İl Danışma ve İstişare toplantısı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık’ın Divan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda geçtiğimiz günlerde vefat eden eski Ak Parti YeniPazar  Belediye Başkanı Cengiz Arıkan da anıldı. Yaptığı icraatler toplantıya gelen katılımcılara izletilerek konuşmaya başlandı.

ÜLKEYİ YAKTILAR, YIKTILAR!

Kobani’yi bahane ederek ayaklanma çıkartmak isteyenlerin ülkeyi yakıp yıktıklarını dile getiren İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, ”

“Ülkemizi karıştırmak için düğmeye basanlar son zamanlarda biliyorsunuz Kobani’yi bahane ederek Güney Doğuyu ve ülkemizi karıştırma noktasında siyasi iş birlikçileri ile beraber teröristler sokağa döküldü ve ülkeyi yaktılar yıktılar. 40’tan fazla kardeşimizi de öldürdüler. Değerli kardeşlerim terör amaçsa ülkeyi bölmek gayeyse mutlaka buna bir sebep bulanacaktır. Geçen yıl gezi olayları daha sonra 17 Aralık, akabinde 25 Aralık şimdi de büyüyen gelişen Türkiye’nin önünü tıkamak için Kobani’yi bahane ederek PKK’nın siyasi destekçisi olan partinin çağrısıyla sokağa dökülen milletin devletin malını yıkan yakan, canına kast eden teröristler bu coğrafyada yüz yıllarca hüküm sürmüş bir imparatorluğun mirasçıları olarak bizlere siz hiç bir meseleye karışmayın, oturduğunuz yerde oturun, orta doğuyu biz istediğimiz şekilde böldük parçaladık nasıl istiyorsak öyle yönetiriz diyenler tarafından orta doğu karıştırılmak isteniyor.” ifadelerini kullandı.

ESAS OLAN BİZİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ!

AK Parti’de önümüzdeki süreç içerindeki yapılacak olan kongreleri değerlendiren AK Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, kongrelerin şölen havasında geçeceğini ifade ederek, şunları belirtti, ”

“Şimdi son belki en önemli kritik aşamalardan birine geliyoruz. Önümüzde 2015 seçimleri var. Bir sürü seçim geçirdik bu da bir seçim bu da gelir geçer değil arkadaşlar. Bence şahsi kanaatim kırılma noktalarından birisini yaşayacağız 2015 seçimlerinde ve 2015 seçimlerinde biz hep söylediğimizi o 2023, 2053, 2071 hedefleri diyoruz ya bunlara yaklaşma ulaşma noktasında önemli bir eşiği aşacağız. Evet her seçim kendi açısından önemlidir ama 2015 seçimleri bence bu anlamdan önümüzdeki en öneli eşiklerden bir tanesi çünkü inanın önümüzde bekli de, 15 yıllık 20 yıllık bir periyot açılacak. Şimdi Genel merkezimiz bir risk aldı dedi ki kongreleri eteledik erteledik şu anda yapalım ya bir başka siyasi parti seçim öncesi kongre yapmaya cesaret edemez nitekim CHP biliyorsunuz, kongrelerine başlamıştı belli yerlerde sonra ne yaptı seçimlerden sonraya erteledi. Niye çünkü yapılan kongrelerde sandalyeler havada uçuşuyordu Biz yapmadık niye yapmadık çünkü biz tek tek her bir üyemize her bir teşkilat mensubu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Onların bizim hedefimizin ne olduğunu, gayemizin ne olduğunu iyi bildiğine inanıyoruz ve birlik beraberlik noktasında da inşallah bu kongreleri, yapacağımızı düşünüyorum iyi istişare yapalım dedik ve inşallah istişarelerimiz sonucunda belirleyeceğimiz ilçe başkanlarımız, yönetimlerimiz il başkanımız ve il yönetimlerimiz daha güçlü olacak ve her birisi bir şölen havasında geçecek. Burada hiç kimse şu hesaba girmesin evet 2015 seçimleri var Ak parti bir kere garanti 1 alır e o zaman ben milletvekili olayım milletvekili olmak içinde şimdiden teşkilatlar üzerinde de bir takım çalışmalar yapılıyor. Böyle bir şey olmaz arkadaşlar sonuçta  bu iş biraz nasip işi denir ya nasibinizde varsa olur. Esas olan bizim birlik ve beraberliğimiz. kim ne düşünüyorsa düşünsün bu birlik ve beraberlik hangi arkadaşımız milletvekili adayı olursa ona da lazım olacak. Bizim  Ak parti olarak artık 2. milletvekilliğini alma noktasında nasıl bir çalışma yapmamız lazım ki gerek ilçe yönetimlerinin oluşturulmasında gerek il yönetiminin oluşturulmasında ve gerekse de sonraki seçim sürecinde bunun hesabını bunun planını yapmamız lazım.” dedi.

UZUN SOLUKLU BİR YOLCULUK YAPIYORUZ!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş yaptığı konuşmada, uzun soluklu bir yolculuk yaptıklarını ve bu yolculuğun sonunda sağ salim hedefe ulaşacaklarını ifade ederek şu cümleleri kullandı, “Uzun soluklu bir yolculuk yapıyoruz. Bu uzun soluklu yolculuğumuzun sağ salim hedefine ulaşması için birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmek zorundayız. İşte önümüzde bir kongre süreci var. Türkiye genelinde Aralık ayı sonuna kadar tüm ilçelerimizde kongreler yapılacak, ilçe kongreleri yapılacak Aralıktan sonra da il kongreleri yapılacak benim sizlerden istirhamım şu tabi ki siyasetle uğraşan her arkadaşımızın bir hedefi vardır, bir arzusu vardır İl Başkanı, ilçe başkanı, meclis üyesi olmak, il yönetiminde görev almak gibi arzuları talepleri olabilir bunların hepsini anlayışla karşılıyoruz. Herkes bu taleplerinin gerçekleşmesi için çalışma yaparken ne olur birbirinizi kırmadan, birbirinizi ezmeden birbirinizi yarın yüzüne bakamayacak davranış ve söz sergilemeden bu süreci geçirmek zorundayız. İstişare bizim en önemli kurumlarımızdan birisidir. En geniş anlamda istişare yapmak istediklerinizle istişarelerinizi yapınız kararlarınızı veriniz. Hiç acele etmeyiniz hep şöyle değerlendiriniz değerli arkadaşları, nasibimde varsa buna Allah’ın dışında hiç kimse engel olamaz. Nasibimde yoksa yapacak bir şey yok ”

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Bilecik İL Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı (8SKM) Mustafa Ataş, Bursa Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatörü Canan Candemir Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Gençlik ve Kadın kolları başkanları ve yönetim üyeleri katıldı.

a224 a324 a422 a518 a130

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.