DOLAR
39,8371
EURO
46,6470
ALTIN
4.225,74
BIST
9.301,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
33°C
Bilecik
33°C
Açık
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C

HANIMLAR DİKTİKLERİ KIYAFETLERİ YEŞİLKENT’TE SERGİLEDİ

Bozüyük’te Yeşilkent Sosyal Tesislerindeki Bozüyük Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Kurs Merkezi’nde düzenlenen Sergi törenle açıldı.

Bozüyük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen sergide Yeşilkent Kurs Merkezi’nde yıl içerisinde devam eden hazır giyim kursunda bayanlara yönelik hazırlanan giyim eşyaları hanımların beğenisine sunuldu. Serginin açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR, Belediye Başkan Yardımcıları Ali AVCIOĞLU ve Mustafa YÜRÜKCÜ,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin TOSPATLI, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Hayati ÇETİN, kursiyerler ve davetliler katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI serginin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sergide emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan BAKICI geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de kurslara destek vereceklerini belirterek “Allah nasip ederse Kültür Merkezi inşaatının yapımı yıl sonuna kadar bittiği takdirde burada sergilerimizi vatandaşlarımızın görmesi açısından bir alan meydana getireceğiz. Orada tüm ürünlerin toplu olarak yada ayrı olarak sergilenmesi için genel bir çalışma yapacağız. Birde Allah nasip ederse ekibimizle birlikte bir projemiz daha var. Terminalimizin içinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle beraber bir satış noktası oluşturarak burada ilçemize gelen tüm misafirlere el emeği göz nuru eserleri sergilemek amacıyla güzel bir çalışma yapacağız” dedi.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan BAKICI ve beraberindekiler sergiyi gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

Sergide; yıl içerisinde Yeşilkent Kurs Merkezi’nde 15 kursiyerin katılımıyla devam eden ve eğitmenliğini Münevver URHAN’ın yaptığı Hazır Giyim Kursu’nda dikilen ürünler sergilenirken serginin Cuma gününe kadar ziyarete açık olacağı bildirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.