DOLAR
41,1209
EURO
48,1953
ALTIN
4.597,54
BIST
11.279,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
33°C
Cuma Hafif Yağmurlu
33°C

HARMANKAYA KANYONU GEÇİŞİ TAMAMLANDI

A+
A-

KAD (Kanyon ve Doğa Sporları Araştırma Dernegi) 2014 Temel Kanyon Eğitim Programı dahilinde, ilk sulu kanyon deneyimlerini gerçekleştirecek olan kursiyerleri ile birlikte 37 kişilik ekibiyle dün yapılan HARMANKAYA KANYONU geçişini tamamladı. KAD ekibini Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Sn. Osman Varolu ve Yenipazarlı Kanyoncu Erdem Alkaya karşıladı.

Yenipazarın doğa harikası Harmankaya Kanyonu geçişi,  girişle beraber 6 saat 15 dk.da tamamlandı.

2014 Temel Kanyon Eğitim Programı dahilinde tertip edilmiş olan HARMANKAYA KANYONU ( YENİPAZAR ) geçişi, 37 kişilik ekip ile tamamlandı. KAD’ın bu sene ilk defa kampsız olarak düzenlediği bu etkinlik 04.05.2014 saat 07:30 da kanyona giriş ile başladı ve saat 13:45 de kanyondan çıkış ile son buldu. 

KAD ekibi başta Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve  Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu ya , kendilerini misafir eden ve yakınlıklarını esirgemeyen Yumaklı Köyü ve sakinlerine, her yıl göstermiş olduğu yakın dostluk ve ev sahipliği için teşekkür etti. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.