Bilecik merkezde park halindeki bir servis aracı çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında aracın yanından uzaklaştığı belirtilen bir şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Bilecik merkez İstiklal Mahallesi’nde park halinde bulunan bir servis aracında yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuvayi Milliye Sokak üzerinde müzenin alt kısmında yer alan otoparkta bulunan B.K.’ye ait 11 EK 612 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kısa sürede söndürülürken, servis aracı yanarak kullanılamaz hale geldi.
Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri, yangının başladığı sırada aracın yanından bir kişinin hızla uzaklaştığı bilgisine ulaştı. Şüpheli şahsın kimliğini belirlemek amacıyla bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.
Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netleşecek. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturma ve kaçan şahsı arama çalışmaları sürüyor.