DOLAR
46,2786
EURO
53,7455
ALTIN
6.419,97
BIST
14.282,39

Bilecik Emniyet Müdürü Erdem Çağlar’dan Şubelere Denetim

Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar’dan Şube Müdürlüklerine Kapsamlı Denetim

Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda emniyet personeliyle bir araya gelerek teşkilatın yürüttüğü çalışmalar hakkında brifing aldı. Çağlar, program kapsamında dört farklı şube müdürlüğünü de yerinde denetledi.

Personelle Buluşma ve İstişare Toplantısı

Bilecik’te huzur ve güvenliğin temini için çalışmalarını sürdüren Bilecik Emniyet Müdürlüğü birimlerinde koordinasyon ve denetim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen özel bir programda emniyet teşkilatı mensuplarıyla buluştu.

Düzenlenen programa; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü personeli katılım sağladı. Sahada aktif olarak görev yapan personelle yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü Çağlar, yürütülen operasyonlar, trafik uygulamaları ve genel güvenlik tedbirleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Kritik Birimlerde Yerinde İnceleme ve Denetim

Personel buluşmasının ardından denetim mesaisine devam eden Erdem Çağlar, emniyetin farklı alanlarda hizmet veren kritik şubelerini ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Çağlar’ın yerinde denetlediği birimler şunlar oldu:

  • Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü
  • Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü
  • Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü
  • Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü

Birim amirleriyle bir araya gelen Çağlar, şubelerin mevcut durumları, teknik kapasiteleri ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin işleyişi hakkında ayrıntılı bilgiler alarak faaliyetleri denetledi.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.