Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilde meydana gelen yangın maddi hasara yol açtı. Eskişehir-Bursa karayolu üzerinde alev alan araçtaki üç kişi, ekiplerin müdahalesiyle güvenli bir şekilde tahliye edildi.
Olay, 22 Mart 2026 Pazar günü saat 14.00 sularında Eskişehir-Bursa karayolu Aşağı Armutlu mevkii yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, karayolunda ilerleyen 26 E … plakalı otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden sürücü, aracı hemen emniyet şeridine çekerek içeridekilerin tahliyesini sağladı.
Olay yerine kısa sürede intikal eden jandarma ve itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Araç içerisinde bulunan;
isimli şahısların yapılan kontrollerinde herhangi bir yaralanmalarının bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi.
Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle araçta büyük çapta maddi hasar oluşurken, karayolundaki trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.