Bilecik Belediyesi tarafından şehrin ulaşım hizmetinde kullanılacak araçlarda akıllı ulaşım sistemine geçilmesi için imzalar atıldı.
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve ilgili firma temsilcileri arasında atılan imzalar ile kartlı sisteme geçişin ilk adımı atılmış oldu.
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı:
‘’Seçim Vaatlerimizden Birini Daha Hayata Geçirmek İçin Önemli Bir Adım Attık’’
Yapılan protokol hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ‘’Bilecik’te Akıllı Ulaşım İçin İlk Adımı Attık! Seçim vaatlerimizden birini daha hayata geçirmek için önemli bir adım attık. Ulaşımda elektronik ücret toplama sistemine geçiş için protokolümüzü imzaladık. Bu sistemle şehir içi ulaşımda daha hızlı, güvenli ve konforlu bir dönem başlayacak. Teknolojiyi Bilecik’in hizmetine sunmaya, modern ve yaşanabilir bir kent için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.