DOLAR
32,4561
EURO
34,7332
ALTIN
2.421,05
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Zafer Bayramımızın 100. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin 100. yıl dönümünü kutlamanın onur ve heyecanını milletçe bir kere daha yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos da tarihe altın harflerle yazılan bu eşsiz zafer, Türk milletinin bağımsızlık uğruna ortaya koyduğu azim ve kararlılığı tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız düşman istilasından kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlığını dünyaya ilan etmiştir.

İstiklal Harbimizin 30 Ağustos Zaferiyle sonuçlanan tarihi kahramanlık destanı, bizim milli şuur ve vazife duygusuyla geleceğe taşıyacağımız bir mirasımızdır.

Milletimiz, İstiklal Savaşı ve Büyük Taarruz ruhuna sahip çıkmaya her zaman olduğu gibi büyük inanç ve cesaretle devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılını en içten duygularla kutluyor, İstiklal mücadelemizin önderi, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bekası uğruna mücadele veren kahraman şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Zekiye Tekin
Pazaryeri Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.