DOLAR
39,7645
EURO
46,6308
ALTIN
4.270,59
BIST
9.418,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
33°C
Bilecik
33°C
Açık
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler, Bursa Uludağ Gezisinde

A+
A-

Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler, Bursa Uludağ Gezisinde. Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği (EYBİLDER) 16 OCAK 2022 Tarihinde yaptığı genel kurul toplantısının ardından etkinliklerine hız verdi.

30 Ocak Pazar günü dernek üyelerine ve halka açık olarak Bursa Uludağ gezisi düzenlendi. Tarihi Cumalıkızık köyünde kahvaltı sonrası, Uludağ Milli Parkı Kayak Merkezine gidilip kayak, telesiyej ve kızak etkinliği yapıldı. Öğle yemeğinde gezi etkinliğine katılan misafirlerine mangalda köfte ve sucuk ikramı yapıldıktan sonra Uludağ Milli Parkından, Bursa Tophane mevkisine geçildi. Burada Osman Gazi, Orhan Gazi türbesi ve 2’nci Abdülhamit Han’ın yaptırdığı saat kulesi ziyareti yapılıp, kestane şekeri alış verişine geçildi. Ulucami ve çevre ziyareti yapılıp Eskişehir’e dönüldü. Geziye katılanlar, Uludağ gezisinin neşeli ve eğlenceli geçtiğini belirterek, başka gezi etkinliklerinin yapılmasını istediler.

EYBİLDER Dernek Başkanı Davut Mülayim Bilecikli hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik içinde tutmak, dayanışmayı artırmak, sosyal ve kültürel bağların kuvvetlenmesi için tarihi ve kültürel geziler ile diğer sosyal etkinliklerin belirli aralıklarla düzenleneceğini ifade ederek, geziye iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.