DOLAR
32,5630
EURO
34,8846
ALTIN
2.431,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

ZABITA EKİPLERİNDEN KAPSAMLI DENETİM

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte faaliyet gösteren gıda üretim ve satış yerleri (çiğ köfte, börek salonları, fast food ve lokanta) ile çeşitli mağazalarda denetimlerde bulundu.
Zabıta Müdürülüğü ve Veteriner İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, çiğ köfte satış yerlerindeki hijyen şartları, kullanılan ürünlerin durumu ile iş yerlerinin ruhsat kontrolleri yapıldı.
Halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sıkı denetimlerde zabıta ekipleri kontrollerde ayrıca iş yeri ruhsatlarının faaliyet konularına uygun olup olmadığını inceledi.
Kontrollerde ayrıca şehir içinde faaliyet gösteren çeşitli iş yerlerindeki etiket fiyatları ve ürün bandrolleri de incelendi.
Halkın sağlığını etkileyen ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 153 numaralı telefonların aranması uyarısında bulundu.

Adsız 1_resized

Adsız 2_resized

Adsız 3_resized

Adsız 4_resized

Adsız 5_resized

Adsız 6_resized

Adsız 9_resized

Adsız 10_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.