DOLAR
32,4960
EURO
34,9488
ALTIN
2.429,76
BIST
9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

YEŞİLKENT MAHALLE KONAĞININ İHALESİNE BU AY SONU ÇIKILIYOR

YEŞİLKENT MAHALLE KONAĞININ İHALESİNE BU AY SONU ÇIKILIYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen mahalle iftarları  programına Yeşilkent Mahallesinde devam edildi. Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen mahalle iftarları programlarının 11. si Yeşilkent Mahallesi’nde düzenlendi. Açık havada yapılması planlanan iftar yemeği yoğun yağmur yağışı nedeni ile Ütopya düğün salonuna alındı. Yağmur yağışı mahalle sakinlerinin iftar coşkusuna engel olmazken vatandaşlar sıcak bir ortamda oruçlarını açarak iftar yemeklerini yediler.

                Besmele ilahi grubunun söylediği ilahiler ile Ramazan coşkusu yoğun bir şekilde yaşanırken, Başkan Bakıcı eşi ile birlikte bütün masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla görüştü. Mahalle sakinlerine  ‘Ramazan-Şerif’iniz mübarek olsun. Rabbim oruçlarınızı ve tüm ibadetlerinizi kabul etsin” diyen Başkan Bakıcı, çocuklarla da özel olarak ilgilendi. Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ezanın okunması ile birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Yemeğin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Mahalle konağı projesinin tamamlandığını ve bu ay sonunda ihaleye çıkacağını söyledi.

Başkan Bakıcı konuşmasında “Öncelikle bu akşam geçen senede olduğu gibi  dışarıda bir organizasyon planlamıştık, fakat gördüğünüz üzere yağış nedeniyle sizleri bu salonumuzda misafir etmek zorunda kaldık. Bizler bu hayırlı vesileler ile birçok sofrada vatandaşlarımızla buluşuyor ve onların yanında olmaya çalışıyoruz. Görüşemediğimiz kişilerle görüşüp hal hatır sormak  en azından hasbihal etmeye çalışıyoruz.  Bozüyük’ün her köşesinde her alanında vatandaşımıza olabildiğince hizmet götürmeye çalışıyoruz.  Yaklaşık 5 yıldır görev yapan birisi olarak daha önce ilçemizin 18 yıldır eksiklik duyduğu bir terminalimizi yapıp 10 ay gibi kısa bir süre içerisinde sizlerin hizmetine sunmak nasip oldu. Olmazsa olmazımız mahalle konaklarımızdı, 5 mahallemizde bunlar tamamlandı. 6.sı Kasımpaşa mahallemizde revizyonla yapıldı. vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürecektir. Özellikle bu akşam sizinle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Mahallemize yapılacak olan  mahalle konağının projesi  tamamlandı.   Mahalle konağımızın altına 350 metre karelik bir alışveriş merkezi, bayanlarımızın spor yapması için spor salonu, muhtarımızın odası onun yanında Halk Eğitim Merkezindeki bayanlarımızın kurslarını, tören ve cemiyetlerini yapabilmeleri için alanlar barındıracak. İnşallah bu ay sonunda ihaleye çıkıp Allah nasip ederse 2 ay gibi bir süre içinde temel atmayı planlıyoruz” dedi. Konuşmasının sonunda böyle bir günde salonu dolduran herkese teşekkür eden Başkan Bakıcı, her akşam olduğu gibi çocuklara şeker ikram etti.

Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ev ziyaretlerinde Çalkın ve Atalay ailelerinin evlerine misafir oldu. Gittiği evlerde çocukları ihmal etmeyen Bakıcı, çocuklara oyuncak vererek onlarla sohbet etti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ev ziyaretlerinde Başkan Bakıcı, evlerinde kendilerini ağırlayan herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.