DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden Mazbatasını Aldı

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden Mazbatasını Aldı

Bilecik’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Yenipazar Belediye Başkanı seçilen İlhan Özden bugün partililerin katılımlarıyla mazbatasını aldı. 

Başkan Özden yaptığı açıklamada;

” 2014 yılından bu yana bizlere inandınız, bizlere güvendiniz, bizleri bu makamlara seçtiniz. Bizler de her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştık.

Yenipazar’ a hizmet sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda ikinci kez şahsıma ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccüh nedeniyle tüm Yenipazar’lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Seçim döneminin olgunlukla yönetilmesine katkı sağlayan başta, Kaymakamımız Sayın Yavuz Kartal beyefendiye, asayişin sağlanması konusunda var gücüyle çalışan emniyet güçlerimize, sağduyu ve olgunlukla hareket ederek seçime katkı veren tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Allah hepinizden razı olsun. 2014’ den bu yana olduğu gibi, yine oy vermiş/vermemiş ayrımı yapmadan İlçemize en güzel hizmetleri ulaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde ülkemizin birliği için kurulmuş olan partimizin Belediye Başkanı olarak, cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023 hedeflerinde Yenipazar’ ımızı en yukarıya taşımak için en güzel hizmetleri vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

Bu vesileyle bu güzel zaferi bizlere armağan eden Vatandaşımızın, güven ve teveccühüne layık olmak için önceden olduğu gibi yine durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Seçim sürecini saygı çerçevesi içinde yürüten; Adalet ve Kalkınma Partisi Adayı Sayın Zafer Atılgan’ a, Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sayın Gönül Kaya’ ya ve Saadet Partisi Adayı Sayın Nurettin Şirin’ e teşekkür ederim.

Ayrıca destekleriyle bizi bu önemli makama layık gören siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Seçim süreci çalışmalarında birlikte çalıştığımız ve hiçbir desteği esirgemeyen, gece gündüz bizimle birlikte koşan İlçe Başkanımız Sayın İsmail Yağarve Yönetimine, İl Gene Meclis Üyesi adaylarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize de teşekkür ederim.

Bu seçimde sandığa girerek Vatandaşımızın güvenoyuyla hizmete getirilen tüm İl Gene Meclis Üyelerimizi, Belediye Meclis Üyelerimizi ve Muhtarlarımızı da tebrik eder haklarında hayırlı olmasını dilerim. Yenipazar hepimizin, “Yenipazar’ ı Seviyoruz Ama O Daha İyisine Layık” düşüncesiyle hep beraber en iyi hizmetleri vereceğimizden şüphemiz yoktur.

İkinci kez göreve gelerek girdiğimiz bu kapıdan Rabbim utandırmadan çıkmayı nasip etsin inşallah. Bu günden sonrada, eskiden olduğu gibi yine hiç durmadan gece gündüz çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

ŞEYH EDEBALİ’ NİN OSMAN GAZİ’YE dediği gibi;
“Ey oğul! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Kötü söz, som ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana.

Ey oğul! Bundan sonra bölmek bize, bütünlemek sana, üşengeçlik bize, uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana. Ey oğul! Sabretmesini bil. Vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma! İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Ey oğul! Yükün ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı” sözlerini düstur edinerek hizmetlerimi ona göre yapacağız.
Atatürk’ün “Büyük olmak için, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin. Hiç kimseyi aldatmayacaksın. Ülke için gerçek amaç ne ise, onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.

“Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen, buna karşı direneceksin. Önüne sonsuz engeller yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın.

Bundan sonra da sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin.

“Millete efendilik yoktur, hizmet etme vardır. Kim bu Millete hizmet ederse onun efendisi odur” sözlerinin ışığında hizmetlerimizi yöneteceğiz.

Bu duygularla 31 Mart yerel seçim sonuçlarının hem ülkemize, hem de hepimizin ortak değeri ve önceliği olan Yenipazar’ ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. TEŞEKKÜRLER YENİPAZAR’ IM…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.