DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

YENİ PARK VE SOSYAL YAŞAM ALANININ AÇILIŞI YAPILDI

YENİ PARK VE SOSYAL YAŞAM ALANIMIZIN AÇILIŞINI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Bilecik Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkının açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Şehrimizin birçok mahallesinde önemli çalışmaları gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, bu kez İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi önünde güzel bir parkı, vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

Daha önceleri, atıl ve kötü bir görüntüye sahip alan Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile İsmetpaşa Mahallesine yeni bir sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı olarak değerlendirildi.

Gerçekleştirilen açılış programına Milletvekilimiz Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar ile vatandaşlarımız katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’BOŞ VE ATIL BULDUĞUMUZ BİRÇOK ALANDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YARARLANACAĞI MEKANLAR KAZANDIRDIK

Belediye Başkanı Nihat Can, konuşmasında ‘’Boş ve atıl bulduğumuz birçok alanda hemşehrilerimizin yararlanacağı mekanlar kazandırdık’’ ifadelerini kullanarak; şunları söyledi:

‘’Bugün Özyörem bölgesinde yapmış olduğumuz Park ve Sosyal Yaşam Alanının açılışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu büyüme ve gelişmenin eseri olarak da böyle güzel çalışmaları ortaya koyuyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin vermiş olduğu destekle Canla Başla İlk Günkü Heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla bu alan daha önceleri atıl ve mezbelelikti. Sayın Milletvekilimiz döneminde yapımına başladığımız ve yine benim zamanında tamamlamak ve açmak nasip oldu. Tabi Bilecik’imizde 2004’ten beri 100’ün üzerinde parklar yaptık. Ama bunun yanında her boş bulduğumuz alanları vatandaşlarımızın kullanımına park ve sosyal yaşam alanı diye sunduk. Burası gerçekten özel bir park oldu. Burada ayrıca hanımefendilerin de güzel bir talepleri vardı. Bu kez yetiştiremedik. Ancak önümüzdeki dönemde İnşallah kadınlarımızın işletip kullanabilecekleri kapalı bir mekanı sizlerin hizmetine sunacağız. İnşallah onu da beraberce açarız’’ ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİMİZ SELİM YAĞCI:

‘’BİZİM YAPTIKLARIMIZI BAŞKALARININ HAYAL ETMESİ DAHİ MÜMKÜN DEĞİL’’

Milletvekilimiz Selim Yağcı ise konuşmasında ‘’Bizim yaptıklarımızı başkalarının hayal etmesi dahi mümkün değil’’ ifadesini kullanarak; ‘’Öncelikle bu güzel park ve sosyal yaşam alanının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çok şükür parkımız bugün açıldı ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Belediyede, belediye meclis üyelerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte adeta hayal denilen birçok projeyi Bilecik’imizde hep birlikte gerçekleştirdik. Bizim yaptıklarımızı başkalarının hayal etmesi dahi mümkün değil. Gerçekten sizler birlikte Canla ve başla çalıştık ve insanımızın hak etmiş olduğu hizmetlerin en iyisini hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Cenabı Allah bizlerin birlik ve beraberliğini daim eylesin. Bu tür güzel eserleri hep birlikte gerçekleştirmeyi nasip etsin.’’ Şeklinde konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar ise Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Park ve Sosyal Yaşam Alanının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, katkıları dolayısıyla Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Dualarla açılışı yapılan Park ve Sosyal Yaşam Alanına ayrıca Milletvekilimiz Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Belediye Başkanı Nihat Can ile katılımcılar tarafından 3 adet fidan dikildi.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu Özyörem Sitesi Park ve Sosyal Yaşam Alanının açılışı, pilav ve ayran ikramıyla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.