DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

YENİ HASTANENİN YAPIM İHALESİ YAPILDI

YENİ HASTANENİN YAPIM İHALESİ YAPILDI

           

Bozüyük’te Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak yeni hastanenin yapım ihalesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldı. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde zaman kaybetmeden inşaat çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Yeşilkent Mahallesi Musa Pınarı mevkiinde Çağlar Sitesi ile çevre yolu kenarındaki alana yapılacak yeni hastane ile 3 ayrı yerdeki hastane sıkıntısını sona erecek. Tüm bölümlerin tek bir binada toplanacağı yeni hastanenin tamamlanması ile birlikte vatandaşlar her türlü sağlık hizmetini tek çatı altında alabilecekler. Yeni hastanenin yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Bozüyük Hastanesine kavuşuyor. 3 ayrı hastane derdine son verecek 250 Yataklı Devlet Hastanemizin Yapım İhalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından yapıldı. Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. AK Parti Çalışıyor Bozüyük Güçleniyor” dedi.

Konu hakkında kısa bir açıklama da Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’dan geldi. Milletvekili Yağcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde kuruluş ve kurtuluşumuzun beşiği güzide topraklara ve orada yaşayan çok değerli Hemşehrilerimize hizmet etmeye ilk günkü aşkla devam ediyoruz. Şehrimizin bir ihtiyacını daha gidermek için bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bozüyük Devlet Hastanemizin bugün ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda müteahhiti belirlenip hızla yapımına başlayacağız. Bozüyük Devlet Hastanemizin ihalesi ve Hastanemiz Bozüyüklü ve Tüm Bilecikli hemşehrilerime hayırlı olsun diyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Hep birlikte daha iyiye daha güzele…” dedi.

Yeşilkent Mahallesi’nde Musapınarı Mevkii ile Çağlar Kent arasında çevre yolunun hemen kenarında kalan toplamda 52 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak olan yeni hastane 200+50 yataklı olarak inşa edilecek. Yeni hastanede Palyatif Bakım Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ve Diş Protez Merkezi yer alacak.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.