DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Yeni Bilecik Devlet Hastanesi Ne Zaman Açılacak

Yeni Bilecik Devlet Hastanesi Ne Zaman Açılacak? Yeni Bilecik Devlet Hastanesi Hizmet Vermeye Başlıyor. Bilecik Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor.

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü basın biriminden yapılan açıklamaya göre, 06.09.2020 tarihi itibariyle Bilecik Devlet Hastanesinin yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Vali Bilal Şentürk ve AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, hizmete sunulmasında son aşamaya gelinen Bilecik Devlet Hastanesinde incelemede bulunmuştu.

Beraberindekilerle başta poliklinikler olmak üzere tüm servisleri gezen Vali Şentürk, çalışmalarla ilgili bilgi almıştı.

Sağlık Bakanlığının destekleriyle ve teknolojinin son imkanlarıyla donatılan 250 yatak kapasiteli Devlet Hastanesinin vatandaşın istifadesine sunulacak hale getirildiğini ifade eden Vali Şentürk, ”Taşıma ve temizleme çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenlemeleri büyük ölçüde tamamlandı. Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çok detaylı bir çalışma olduğuna biz şahidiz, yani buranın inşaat sürecinden donanıma kadar her nokta da sağlık müdürlüğümüzün koordinesinde sağlık ekibi bizzat müdahil oldu. İnsanların istifadesine kolay sunulabilir hale getirilebilmesi noktasında gayretli çalışmalarıyla son haline geldi. Hastanenin lokasyonu son derece önemli bir noktada. İnşallah hasta olmayız, ihtiyaç duymayız ama ihtiyaç duyarsak hakikaten devletimizin sağlık alanında da en güzel hizmetlerini burada alabilecekleri bir ortam oluşmuş oldu.” ifadelerinde bulunmuştu.

Müjdeli haber bu akşam Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü basın biriminden duyuruldu. Yapılan açıklamada 06.09.2020 tarihi itibariyle Bilecik Devlet Hastanesinin yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.