DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

YAPI DENETÇİLERİ İLE YENİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

ŞEHRİN YAPI DENETÇİLERİ İLE YENİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehirdeki mimar, mühendis, yapı denetim yetkilileri ile asansör firmaları yetkilileriyle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, ilimizdeki binalarda uygulanması gereken çevre düzenlemeleri, dış mantolama sistemleri ve asansör güvenliği konularında teknik adamlarla bilgi alışverişinde bulundu.
Gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Mimarlar Odası yetkilileri, İnşaat Mühendisleri Odası yetkilileri, Makine Mühendisi Odası yetkilileri, Yapı Denetim Firma yetkilileri ile Asansör Firmalarının yetkilileri katıldı.
Teknik anlamda faydalı görüş alışverişlerin olduğu toplantıda, asansörlere dair yeni düzenlemeler, binaların dış cephe yalıtımları ve izolasyonları konusunda alınacak tebdirler, bazı yapılarda otoparkların zorunlu hale getirilmesi, yapılan inşaat çalışmalarında çevreye zarar verilmemesi ve görüntü kirliliğinin oluşmasını önlemeye yönelik tedbirler alınması ile iş güvenliği konularında gerekli adımların atılması yönünde görüş alışverişleri yapıldı.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI: ”BİRÇOK ÖNEMLİ KONUDA FAYDALI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞLERİ YAPTIK”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantıda yaptığı konuşmada, şehirdeki teknik heyet ve belediye başkanlığı teknik adamları ile güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.
İnsan sağlığı ve güvenliğinin taşıdığı öneme de değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Bilecik Belediye Başkanlığı ve şehrimizdeki mimar, mühendis, yapı denetim uzmanları ve asansör firmalarının temsilcileriyle bir araya gelerek, kapsamlı bir görüşme yaptık. Şehrimizdeki otopark ihtiyacını karşılayacak ve bu anlamda çözüm olacak konuları görüştük. Diğer yandan binaların yalıtımı konusunun gerekliliği ile inşaat çalışmalarındaki görüntü ve ses kirliliğini azaltmaya yönelik kararlar aldık. Çok önem verdiğimiz iş sağlığı ve güvenliği konularını da detaylıca ele aldığımız toplantıda ayrıca asansör güvenliğinin arttırılması noktasında nelerin yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulunduk. Belirttiğim gibi şehrimizdeki teknik heyet ve yapı denetim yetkilileri söz konusu tüm başlıklarla ilgilenirken, bizler de Bilecik Belediye Başkanlığı olarak bu konudaki gelişme ve çalışmaları yakından takip edeceğiz.” dedi.

bilecik haber 3505490054

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.