DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Visan’dan eğitime destek devam ediyor

Visan’dan eğitime destek devam ediyor

Visan Vinç ve Hareket Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan Matkap Bileme Makinelerinin açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü Yücel Gürsoy, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Visan Vinç ve Hareket Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. arasında 10.03.2017 tarihinde imzalanan Okul-Sanayi İş Birliği Protokolü kapsamında sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün sağlanması amacıyla Visan Vinç ve Hareket Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alanı’na 28.000,00 TL değerinde Matkap Bileme Makinesi alınarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

 

Açılışa katılan Fabrika Genel Müdürü Bülent Şadoğlu, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine makine temini yoluyla destek olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. Şadoğlu, mesleki ve teknik eğitimin gelişmesi ve dolayısıyla Türkiye’nin gelişmesi için bir sanayi kuruluşu olarak taşın altına ellerini koyduklarını ve üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını ve makinelerin okul ve öğrenciler için hayırlı olmasını diledi.

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş da sanayi sektörleri ile meslek okullarımız arasında, Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini Belirleme Çalıştayı’nın ardından birbiri ardınca iş birliği protokolleri imzalandığını, bu iş birliğinin neticelerini de bugün görmeye başladıklarını belirtti. Sanayi sektörleri ile okulların koordineli ve dayanışma içinde çalışmasıyla, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde ve istihdamın sağlanmasında önemli aşamalar kaydedileceğini ifade eden Durmuş, sonuçta kazananın Bilecik ve ülke olacağını söyledi. Mesleki eğitimdeki öğrenci sayısının tüm öğrencilere oranı bakımından Türkiye sıralamasında Bilecik’in en önde olduğunu hatırlatan Durmuş,  bunun memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Katkılarından dolayı Fabrika Genel Müdürü Bülent Şadoğlu’na teşekkür etti.

 

Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı Bülent Şadoğlu’na teşekkür ederek kendisine bir plaket takdim etti. Matkap Bileme Makinelerinin hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.