DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Visan Vinç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Visan Vinç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı. Visan Vinç Cumhuriyet Bayramı Mesajı. Bilecik’te faaliyetine devam eden Visan Vinç ve Hareket Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Şadoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Visan Vinç ve Hareket Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Şadoğlu, yayınladığı mesajda şunları kaydetti; Cumhuriyetimizin ilânının 97’nci yıldönümünü, 29 Ekim 1923’te Türkiye Büyük Millet Meclisi, Teşkilât-ı Esasiye Kanununun ilk maddesine ‘Türkiye devletinin şekl-i hükûmeti cumhuriyettir’ hükmünü eklemiş ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle ‘Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun idare’ şekli olan Cumhuriyet, her sene artan bir coşkuyla kutlanagelmiştir.

Cumhuriyet, demokrasiyi geliştiren en iyi sistemdir. Kişinin hak ve özgürlükleri ancak bu sistem içinde güvencede olabilir. Türk Milleti Cumhuriyet’e bağlanıp, onu yüceltip geliştirebilirse demokrasinin nimetlerinden yararlanır ve çağdaş toplumlar içindeki yerini geliştirerek sürdürür. Bu nedenle Cumhuriyeti sahiplenmek her Türk’ün milli görevidir

Bu duygularla 97’nci kuruluş yıldönümünde Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli mücadele şehitlerimiz, bu vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimiz ile ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla yad ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.