DOLAR
32,4908
EURO
34,7667
ALTIN
2.488,45
BIST
9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bozüyük’te şehit ailelerini ziyaret etti.
Vali Büyükakın, Kaymakam Hasan Yaman, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve beraberindekilerle birlikte Bozüyük’teki Şehit ailelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Şehit yakınlarıyla görüşerek sohbet eden protokol üyeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak devletin tüm imkanları ile  her zaman Şehit ailelerinin yanlarında olduklarını belirttiler. Ziyaretler sırasında Vali Büyükakın, ”Vatan uğruna, canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri devletimiz için emanettir. Bizler, şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize tüm imkanları seferber ederek sahip çıkmanın çabası içinde olduk. Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması için bu topraklarda sonsuza kadar özgür bir şekilde, huzurlu şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimiz için ne yapsak azdır, bunu çok iyi biliyoruz. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkansız şükran borçluyuz. Vatanı, milleti ve bayrağı için şehit olan tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun, gazilerimize de Allah’tan uzun ve hayırlı ömür diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin ardından Şehit Aileleri ve yakınları, kendilerini yalnız bırakmayan ve her fırsatta kendilerini ziyaret ederek yada telefon ederek, ihtiyaçları konusunda destek veren  Vali Büyükakın’a, Kaymakam Hasan Yaman’a ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.