DOLAR
32,5756
EURO
34,8857
ALTIN
2.439,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

VALİ NAYİR’DAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ

Vali Ahmet Hamdi Nayir, şehit annesini ziyaret ederek, “Anneler Günü” nü kutladı.

Vali Nayir, eşi Münevver Nayir, Ailesi ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ve eşi Ayşe Akgül ile Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır ile birlikte, 1995 yılında şehit olan Ayhan Ünver’in kentte yaşayan annesi Safinaz ve basası İsmet Ünver’i evinde ziyaret ederek,

Şehit annelerinin sadece şehidin annesi olmadığını Türk milletinin annesi olduğunu söyledi.

Ünver’in ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Nayir, “Şehit yakınları hiç bir zaman yalnız değildir. Vatan uğruna canlarını veren şehitleri rahmetle, minnetle anıyoruz, geride kalan ailelerine devletimiz her zaman sahip çıkmıştır. Başta şehit anneleri olma üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Buradan doğuştan rahatsız olan Keskin ailesini ziyaret eden Vali Nayir ve eşi Münevver Nayir, aileden Nurettin Efe Keskin’in rahatsızlığı hakkında bilgi aldı.

Sürekli rahatsızlığı olan, özel bakım gerektiren çocuklara sahip olan ailelerin özellikle annelerin fedakarlığına ve sabrına dikkat çeken Vali Nayir, yardımcı olabilecekleri hususlarda yardıma hazır olduklarını dile getirdi.

Münevver Nayir, ziyaret sırasında ailelere çiçek vererek, günlerini kutladı.

MUH_3718 MUH_3720 MUH_3722 MUH_3725 MUH_3730

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.