DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

ÜNLÜ TİYATRO OYUNCULARINDAN BİLECİK 9. ULUSAL TİYATRO FESTİVALİNE ÖVGÜLER

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 9. gerçekleştirilen Ulusal Bilecik Tiyatro Festivaline katılan ünlü tiyatro oyuncuları, festivali övgü dolu sözlerle değerlendirdi.

Bilecik 9. Ulusal Tiyatro Festivali’ne katılarak, geceyi renklendiren değerli oyunculardan Ömür Gedik, Wilma Elles, Süheyl Uygur, Nedim Saban, Hakan Altıner ve Yalçın Menteş’in festival hakkındaki görüşlerini tek tek sunuyoruz:

KÖŞE YAZARI, ŞARKICI VE SUNUCU ÖMÜR GEDİK:

Ben Bilecik’te olmaktan çok mutluyum. Gerçekten buraya gelirken, böyle muhteşem bir salon beklemiyordum. Bu noktayı özellikle belirtmek istiyorum ve tiyatroya bu kadar ilginin olacağını tahmin etmiyordum, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Festivalimizde birbirinden değerli ve ünlü tiyatro oyuncularımız var. Böyle güzel bir festivalin içinde yer alıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve desteklerinin sürmesini diliyorum. Aynı zamanda bu güzel etkinliğin tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyorum.

TİYATRO OYUNCUSU SÜHEYL UYGUR:

Bir kere başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. En küçüğünden en büyüğüne kadar emek veren ekibe çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte istiyoruz ki tüm ilçe ve illerde böyle tiyatro festivalleri olsun. Ayrıca Bilecik’e gelmeyen insanlarımıza Bilecik’e gelmelerini tavsiye ediyorum. Burası muhteşem bir yer.

TİYATRO OYUNCUSU CENGİZ KÜÇÜKAYVAZ:

”Biz kalabalığı ve ışıkları gördük öyle geldik. Pasta yedik. Çok güzel pasta yedik. Belediye Başkanımızın güzellikleri seven bir başkan olduğunu gördük öylece geldik. Güzel şeyleri yapmayı seven bir insan. O yüzden de böyle güzellikleri paylaşan bir insan olduğum için de kendimizi şanslı hissediyorum. Belediye Başkanımız hem Bilecik’i güzelleştiriyor, hem de sanatı güzelleştiriyor. Belediye Başkanımız, her yerde olması gereken bir örnek sergiliyor. Onun için kendisine çok teşekkür ediyorum.

OYUNCU WİLMA ELLES:

İlk önce şunu söylemek istiyorum. Bu yeni kültür ve kongre merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ben de çok mutlu ve sevinçli oldum, böyle değerli sanatçıların arasından olmaktan ve böyle bir tiyatro oyununda oynamaktan dolayı. Gerçekten de benim için büyük bir keyifti. Bu tiyatro festivalinin devam etmesini istiyorum. Ben İstanbul’u gördüm ve çok güzel, Bilecik’te güzel, bütün Türkiye güzel. Her bir şehrin ayrı bir güzelliği var ve Bilecik ve tiyatro festivalinin herkese örnek olmasını istiyorum.

TİYATRO OYUNCUSU YALÇIN MENTEŞ:

Çok güzel bir salon ve etkinlik. Gerçekten Bilecik, hakkettiği bir Belediye Başkanına sahip. Çok güzel bir gece oldu. Bilecik’in yemek kültürünü de biliyoruz ve her sene geliyoruz”

OYUNCU ZÜLEYHA KARYAĞDI:

Ben de naçizane şu düşüncelerimi aktarmak istiyorum. Böylesine sanata ve sanatçıya düşkün ve aydın bir düşünce yapısına sahip belediye başkanlarına her yerin ihtiyacı var diyorum.

OYUNCU NEDİM SABAN:

Bu festivalin bu kadar ısrarla ve başarılı bir şekilde, kararlı bir şekilde devam ettirmek çok özel bir şey. Hakikaten tüm Türkiye’ye örnek olması gerekiyor. Ben bugün çok mutluyum. Çünkü Serpil Tamur’un 50. yıl onur ödülünü aldım. Ama aynı zamanda Yalcın Menteş ağabeye ve ustam Nejla Uygur’a bu ödülün verilmesi ve aynı şekilde Hakan Altıner’in yanımda olmasından dolayı çok mutluyum.

OYUNCU HAKAN ALTINER:

Çok şey için teşekkür borçluyuz. 40 yılımı böyle onurlu bir ödülle onurlandırdılar. Hiç unutmayacağım. Ayrıca Bilecik’e böyle bir kültür ve kongre merkezi kazandırmak 40’larla yıla bedeldir. Kendisinin ömrü de o kadar uzun olacaktır.

gala (5)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.