DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİ AÇIKLANDI

İSTANBUL SANAYİ ODASINCA HAZIRLANAN TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİ AÇIKLANDI

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

İstanbul Sanayi Odası tarafından 2017 yılı verileri dikkate alınarak hazırlanan 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında şube kaydı bulunan 10 kuruluş yer aldı.

Listede yer alan kuruluşlar; Şenpiliç Gıda San. A.Ş. (67. Sıra), CP Standart Gıda San.Tic.A.Ş. (81. Sıra), Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş. (100. Sıra), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. (140. Sıra), Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş. (141. Sıra), Arslan Alüninyum A.Ş. (285. Sıra), Vatan Plastik San. Tic. A.Ş. (295. Sıra), Elba Basınçlı Döküm San. A.Ş.(303. Sıra), Bien Yapı Ürünleri San.Tur. Tic. A.Ş. (361. Sıra) ve MEY Alkollü İçkiler San. Ve Tic. A.Ş. (404.sıra).
İlimizde bu denli büyük kapasiteli firmaların yer alması ve ilimiz ekonomisine can vermeleri bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Bu ölçekteki yeni yatırımcıları, ideal bir yatırım ortamı olan ilimize çekmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Önümüzdeki yıllarda, ilimizde faaliyet gösteren diğer firmalarımızın da listede yer alması ve bu yıl listede yer alan firmalarımızın sıralamada daha üst sıralara yükselmesi dileklerimizle, ilk 500 firma içerisinde yer alan üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.