DOLAR
32,4936
EURO
34,9018
ALTIN
2.438,10
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

TÜGVA Bilecik Temsilciliğine İbrahim Aydoğar atandı

TÜGVA Bilecik Temsilciliğine İbrahim Aydoğar atandı

Bilecik Belediyesi avukatı Hasan SEVİNÇ’ten sonra Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği görevine TÜGVA Bilecik İdari İşler Koordinatörü İbrahim AYDOĞAR getirildi. TÜGVA Genel Başkanı İsmail EMANET tarafından ataması yapılan İbrahim AYDOĞAR ve Ekibi 31 Aralık Pazar günü yapılan Genel Kuruldan sonra görevine başladı.

Düzenlenen Genel Kurul’a Genel Başkan Yardımcısı Dr. Esra KARABAL ve Bölge Teşkilat Sorumlusu Mehmet ÖZCAN katıldı. İl Temsilcisi İbrahim AYDOĞAR yaptığı konuşmada; “Hepimizin malumudur ki; Vakıf kurumu dinimiz ve tarihimizdeki yeri çok önemlidir. Osmanlı’da bir ferd vakıf şifahahesinde doğar, vakıf bir beşikte sallanır, vakıf bir mektepte okur ve netice de vakıf bir tabut ile ahirete yolcu edilir. Rabbim; ecdadımızın Vakıf konusundaki bu hassasiyetini ve samimiyetini bizlere de nasip eylesin” dedi.

“Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa içinde barındıran TÜGVA’nın bir mensubu olmaktan şeref duyuyorum. Allah izin verirse önümüzdeki 2 yıllık görev sürecimizde aynı yolda yürüdüğümüz kardeşlerimizle güzel çalışmalar yapmak nasip olacaktır diye ümit ediyorum. Ve inşallah yeni hedeflerimizle ve dik duruşumuzla önümüzde ki dönemlerde de Allah’ın dinine, ülkemizin ve ümmetin iyiliğine hizmet etmek için elimizden geleni yapacaklarını” söyledi.

Konuşmasında amaçlarını da belirten Aydoğar; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hayalini kurduğu Yeni Türkiye’yi inşa edecek gençleri yetiştirmek olacaktır. Dinini bilen, onunla amel eden; memleketi için ter, mazlum İslam coğrafyaları için gözyaşı ve yeri geldiğinde şahadet için kanını döken bir gençlik yetiştirmek asli vazifemizdir. Rabbim izin verirse, dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin davacısı bir gençlik için çalışmaya gayret edeceklerini” belirtti.

Türkiyeli gençlerin; mazlum İslam coğrafyalarının umudu olduğunu söyleyen Aydoğar; “Biz TÜGVA ailesi olarakta bu sorumluluğun farkında olmalıyız. Hepimiz bilmeliyiz ki bir hareketin, bir teşkilatın başarılı olması için samimiyetin, fedakârlığın ve ihlasın olması şarttır. “Essebebü Kel Failün” yani “Sebep olan yapan gibidir” düsturunu esas kabul edecek; vaktinden, ailesinden ve işinden fedakârlık edip, hayır için koşturan bir vakıf olmalıyız. Bu vesileyle buradan tüm İslam Alemi’ne, tüm mağdur ve mazlumlara selam ediyorum. İnşallah; gayret bizden, Tevfik Allah’tandır” diyerek Genel Kurula katılanlara teşekkür etti.

TÜGVA BİLECİK YÖNETİM KURULU
S.N. Adı Soyadı Görevi Mesleği Çalıştığı Kurum
1 İbrahim AYDOĞAR İl Temsilcisi Eğitimci-İdareci MEB
2 Fuat KARAKUŞ Teşkilat Koordinatörü İnfaz Koruma Memuru Adalet Bakanlığı
3 Bilal KIR Ortaokul Koordinatörü İmam Diyanet İşleri Başkanlığı
4 Emrah BİLANİK Lise Koordinatörü Eğitimci Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
5 Taha DİNGEÇ Yüksek Öğrenim Koordinatörü Öğrenci Bilecik Şeyh Edebali Üniv.
6 Ahmet Arif DEMİR Çalışan Gençlik Koordinatörü Belediye Çalışanı Bilecik Belediyesi
7 Hilal YILDIRIM Kadın ve Aile Koordinatörü Yurt Müdürü Gençlik ve Spor Bakanlığı
8 M. Tarık ÖNAL Eğitim Koordinatörü Eğitimci-İdareci MEB
9 Kadir İBLAĞ Medya İletişim Koordinatörü Grafiker Serbest Meslek
10 Fuat SELBES İdari İşler Koordinatörü Avukat İl Özel İdaresi
11 Bayram YARIM Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Tekniker Oedaş
12 Hüsnü Anıl TEKİN Spor Koordinatörü Eğitimci-İdareci MEB
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.