DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

TRAFİK EĞİTİM PİSTİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

ÇOCUKLARIMIZIN BEKLEDİĞİ TRAFİK EĞİTİM PİSTİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hazırlanan Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pisti için çalışmalar başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Trafik Eğitim Pisti ile çocuklarımız küçük yaştan itibaren trafik kurallarını öğrenmiş olacak.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ve örnek proje niteliğinde olacak Trafik Eğitim Pisti ile çocuklarımız trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenebilecek.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’EN BÜYÜK TRAFİK GÖNÜLLÜLERİ OLAN ÇOCUKLARIMIZ BÜYÜK BİR PİSTE KAVUŞUYOR’’

Bilecik Belediyesi tarafından Akasya Altı Mevkisinin alt tarafında konumlanan Trafik Eğitim Pisti ile çocuklarımız geleceğe emin adımlarla hazırlanacaklar.

Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri çalışmanın gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu.

‘’Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pistinin en kısa zaman içerisinde bitirilerek, çocuklarımızın hizmetine sunulması için yoğun çaba harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can, projenin tüm altyapısı ve barındırdığı diğer özellikleri ile örnek bir çalışma olacağını kaydetti.

‘’ÇOCUKLARIMIZ BURADA TRAFİK KURALLARINI KÜÇÜK YAŞTA ÖĞRENECEK VE ÖĞRETECEK’’

Bilecik Belediyesinin başta çocuklarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımıza yönelik ilki gerçekleştiren bir belediye olduğu ve örnek projelerle adını duyurduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Can, Trafik Eğitim Pisti ile çocuklarımızın trafik kurallarını hem öğreneceklerini hem de öğreteceklerini belirterek, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın trafik kurallarını uygulayarak öğrenmesine yönelik çok güzel bir projeyi hazırlıyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada vatandaşlarımızda trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda yaşanan sorunlar konusunda toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla, çocuklarımızın hizmetine sunacağımız Trafik Eğitim Pistimiz, şehrimiz ve bölgemizde örnek eserlerden biri olacak. Bu anlamda geçmiş dönem Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın çocuklarımız için düşündüğü ve belediyemizin vizyon projeleri arasında olan ve çocuklarımıza birçok yönden katkılar sunacağına inandığımız Çocuk Trafik Eğitim Pistimiz için ilk kazmayı vurduk. Hafriyat çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor ve projemizi yıl sonuna kadar şekillendirmeyi planlıyoruz. 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek Trafik Eğitim Pisti, bütün donanımı, eğlenme dinlenme alanları, seyir alanları, ihtiyaç alanları gibi birçok yönü ile güzel ve örnek bir proje olacaktır. Proje ile çocuklarımız trafik kurallarının tümünü görsel materyallerle ve uygulamalı olarak öğrenmiş olacak.’’ Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.