DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

TOKİ’nin Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

TOKİ’nin Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Osmangazi Mahallesinde (TOKİ) yıllardır çözülemeyen ve vatandaşların büyük mağduriyetler yaşadığı kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bir haftadır devam eden çalışmalar kapsamında yer altında ezilen ve patlak veren altyapı sistemleri çıkarılarak, kapsamlı bakım çalışması yapılıyor. 12 metre derinliğe inilecek çalışmada, altyapı sisteminin direk toprak ile buluştuğu gözlerden kaçmadı.

Çalışmalar hakkında bir değerlendirmede bulunan Osmangazi Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer, yıllardır vatandaşların rahatsızı eden kötü koku ve pislikten kurtulacakları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek ‘’Karşılaştığımız her mahalle sakinimiz, bize bu kötü koku ve görüntünün ne zaman çözüleceğini soruyordu. Bizler de bu konuda yeterli bir cevap veremiyorduk. Şimdi belediye ekipleri, bir hafta boyunca burada bir çalışma gerçekleştirdiler ve bizi bu sorundan kurtarıyorlar. Belediye Başkanımız Semih Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri de çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, çalışanlara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.