DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

TIR Sürücüsü Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirdi

TIR Sürücüsü Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirdi. Bilecik’te meydana gelen olayda önündeki araca çarpmamak için frene yüklenen TIR sürücüsü kazayı son anda atlattı ama yaşadığı şokun etkisiyle kalp krizi geçirdi.

Alınan bilgilere göre, C.D yönetimindeki 38 EJ 565 plakalı TIR, Antalya’dan yüklediği sebze ve meyveleri İstanbul haline taşırken, Bozüyük yolunda önündeki siyah renkli otomobili solladı ve sağ şeride geçti. Daha sonra bir süre yoluna devam eden TIR sürücüsünü sollamaya çıkan siyah renkli otomobil solladıktan yağıştan dolayı kaydı sonra Pazaryeri kavşağı yakınlarında TIR’ın önünde durdu. Duran otomobilin arka bölümünde küçük çocuk olduğunu fark eden TIR sürücüsü C.D., çarpmamak için önce ayak frenine yüklendi ve ardından imdat frenini çekti.

TIR Sürücüsünün Zamanında Müdahalesi Faciayı Önledi

TIR sürücüsü, ayak freni ve ardından imdat frenini çekince TIR adeta çakıldı ve tüm frenler kilitlendi. Aniden duran TIR’ın dorsesinde yüklü meyve ve sebze kasaları öne doğru geldi ve basınçla brandayı yırtarak dorseden aşağı düştü. Yaşadığı olayın şokuyla nefes alamadığını hisseden TIR sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Siyah renkli otomobil ise yoluna devam etti.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçiren TIR sürücüsü 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alındı ve Bilecik Devlet Hastanesine götürülmek üzere yola çıkıldı. TIR sürücüsünün bir süre sonra ambulansın içinde kalbinin durduğu ve 112 ekiplerinin elektro şokla (Defibrilatör) müdahalesi sonucu yeniden hayata döndüğü öğrenildi.

Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan TIR sürücüsünün sağlık durumunun iyi öğrenildi.

Kazanın ardından yola dökülen sebze ve meyveler Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu temizlenirken, trafik ekipleri yolda güvenlik tedbiri aldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.