DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Tarım Birlik Mağazalarına Sevkiyatlar Başladı

Tarım Birlik Mağazalarına Sevkiyatlar Başladı. Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Osmaneli Belediyesi tarafından BEBKA destekleriyle hayata geçirilen Osmaneli Belediyesi Belediye Şirketi ve Kadın Girişimciler Kooperatifiyle üretimi gerçekleştirilen malların sevkiyatlarına başlandı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, pek yakında işletmelerimiz orta ölçekli fabrikalar şeklinde çalışacak dediği belediyeye ait şirket ve kooperatifle ilgili şunları aktardı:
Hisarcık-Beşevler Köyünde Bebka destekleri ile kurduğumuz tesislerimizde üretim ve satış kapasitesi arttırıyoruz. Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’in destekleriyle tesislerimizdeki ihtiyaç duyduğumuz elektrik gücü artışı için trafo ve eklentilerinin montajı yapılıyor. Bu yatırım inşallah bu hafta tamamlanacak ve tesisteki kapasitemiz günlük 10.000 kg domates işleme ve 2.000 kg salça üretme kapasitesine çıkacak. Yine ayva ve nar lokumu üretim kapasitemizde 4 kat artış olacak. Enerji gücünün artmasıyla sebze-meyve kurutma konusunda yeni yatırımlarla kapasitemizi çok daha ileriye götüreceğiz.
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Poyraz’ın destekleri ile yöresel ürün üretiminde artan kapasitemizi karşılayacak satış hacmini de Tarım Birlik Mağazalarıyla karşılıyoruz. Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’in destekleri ile enerji gücü ihtiyacımızı da yeni desteklerle karşılayarak tesislerimizin kapasitesini çok daha yukarıya çekeceğiz. Osmaneli Belediyesi Belediye Şirketimiz ve Kadın Girişimciler Kooperatifimizle Beşevler Hisarcık Yöresel Üretim Tesislerini orta ölçekli fabrika seviyesine gelecek.
Osmaneli Belediyesi her konuda olduğu gibi toptancı hali, yöresel ürünler tesisleri, Mezbaha tesisleri ile köylümüzün, çiftçimizin yanındadır. Her yatırımımız da bizlere destek olan Enerji Bakanımız Fatih Dönmez, Dr. Fahrettin Poyraz, Halil Eldemir, Selim Yağcı, Fikret Karabıyık, Şaban Güdem, Alper Karadağ’a, meclis üyelerimize, belediyemiz yöneticilerine teşekkür ederiz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.