DOLAR
32,4886
EURO
34,9477
ALTIN
2.439,30
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

TALES MATEMATİK MÜZESİNE YOĞUN İLGİ

TALES MATEMATİK MÜZESİNE YOĞUN İLGİ
Mutlu Filizler Akademisi tarafından, hazırlanan  Tales Matematik Müzesi, vatandaş ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile ziyaret ediliyor.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Mutlu Filizler Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi ile Tuanna Turizm Organizasyon Eğitim Ajansı işbirliğinde gerçekleştirilen sergi, öğrenci ve veliler tarafından ziyaret ediliyor.
Geçtiğimiz gün Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve yoğun bir katılım ile açılışı yapılan Tales Matematik Müzesi’ni ziyaret eden öğrencilere, yetkililer tarafından bilgiler aktarılıyor.
                    Çocuklara matematik sevgisini artırmaya ve müze ziyareti bilinci kazandırmaya yönelik gerçekleştirilen müze  yarım asrı geçkin eğitim tecrübesine sahip kurucular ile gerçekleştirildi ve çocuklara farklı bir dünyanın kapılarını açmayı hedefliyor.
Kendi alanında uzman matematik eğitmenleri ile matematiği hikayelerinin anlatıldığı eğitim yöntemi aynı zamanda teoremleri mantıksal yoldan ispatlıyor.
Problemler üzerinde özgürce düşünerek yeni fikirlerin üretildiği sistem ile farklı çözüm yolları ortaya koyuluyor ve öğrencilerin  matematiğe dokunarak öğrenmeleri sağlanıyor.
İlköğretim müfredatından üst düzey matematiğe kadar her seviyeye uygun istasyonların mevcut olduğu Tales Matematik Müzesinde  öğrencilerin hayal gücü yardımıyla matematiksel algıyı arttırıcı eğitim veriliyor.
Müzede, ilkokul grubuna atölye çalışmalarıyla ve matematiksel oyunlarla hitap ederken, yüksek matematik grubu için uygulamalı laboratuvar destekli eğitim veriliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.