DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

SÜPER LİGDE KART RAPORU AÇIKLANDI

18.04.2017
A+
A-

SÜPER LİGDE KART RAPORU AÇIKLANDI

 

Süper Lige referandum nedeniyle verilen aranın ardından heyecan bu hafta oynanacak maçlarla kaldığı yerden devam edecek. Medya Takip Ajansı Interpress verilen bu aradan yararlanarak ligde şu ana kadar takımların gördüğü sarı ve kırmızı kartları  çıkardı.

Ligde 27 hafta geride kalırken şu ana kadar toplam 1.086 sarı, 62 kırmızı kart çıktığı belirlendi. Süper Ligin başladığı Ağustos ayından bu yana sarı ve kırmızı kartlarla ilgili ise medyaya 200 binden fazla haber yansıdığı tespit edildi.

 

En Hırçın Bursaspor…

 

Hazırlanan rapora göre, Süper Ligin en hırçın takımı Bursaspor olurken, Yeşil Beyaz takım oyuncuları şu ana kadar gördükleri toplam 7 kırmızı kart ile bu alanda ilk sırada yer aldılar. Antalyaspor ve Gaziantepspor 6’şar kırmızı kart ile Bursasporu takip etti. Ç. Rizespor 5 kırmızı görürken, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Trabzonspor, 4’er kırmızı kart ile ligde hırçın takımlar arasında yer aldılar.

 

Centilmen 7 takım var…

 

En centilmen takımlara gelince Süper Ligde 7 takım aynı sırayı paylaşıyor. A.Konyaspor, Akhisar Belediyespor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa takımları şu ana kadar gördükleri 2’şer kırmızı kartla ligin en az kırmızı kart gören takımları oldular. Adanaspor, A. Alanyaspor, Osmanlıspor ve M. Başakşehir takımları ise 3’er kırmızı kartla listede yer aldılar.

 

Sarı kart sayısında Trabzonspor önde …

 

Sarı kartlarda ise 27 hafta sonunda ilk sırada 78 sarı kartla Trabzonspor bulunurken, Adanaspor 75, Kayserispor ise 74 sarı kartla bu alanda üst sıralarda yer aldı. Fenerbahçe’nin 66, Beşiktaş’ın 55, Galatasaray’ın 52 sarı kart gördüğü listede en az sarı kart gören takım ise 46 sarı kart ile M. Başakşehir oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.