DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

SU ÜCRETLERİNE %11 ORANINDA İNDİRİM

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN SU ÜCRETLERİNE %11 ORANINDA İNDİRİM

Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı olağan Meclis toplantısının 2. Birleşimi  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2019 yılı Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere su ücretlerine %11 oranında indirim yapılırken belediyenin 2019 yılı gelir ve gider bütçesi de 118 milyon lira olarak kabul edildi.

            Metristepe Kültür Merkezi meclis toplantı salonunda 5 gündem maddesi ile yapılan toplantıda 1. birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen 20l9 Yılı Performans Programı, 20l9 Yılı Belediye Gelirleri tarifesi, 2019 Yılı belediye gider bütçesi, 2019 Yılı belediye gelir bütçesi ve 2019 Yılı bütçe kararnamesi konuları görüşülerek ilgili maddeler CHP Belediye Meclis üyelerinin red oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan görüşmelerin sonunda Bozüyük Belediyesi 2019 yılı gelir ve gider bütçesi 118 milyon TL olarak kabul edildi. Toplantının sonunda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “2019 yılı gelir ve gider bütçemiz 118 milyon TL olarak kabul olmuştur. Bu konuda emek veren, hassasiyet gösteren ve gerçekten uğraşan hem meclis üyelerimize hem de personelimize teşekkür ederiz. 2019 yılı içerisindeki bütçemizde normalde % 25’lik bir artış 12 milyon lirada bir Yüzme Havuzu Projesi eğer ki Belediyemiz tarafından ihalesine çıkıldığı takdir de Gençlik Spor Bakanlığı ile bir proje karşılığı imza atılarak belediyemiz tarafından yapılacak. Bütçeden kendi tarafımızdan ödenek verilip,  bu şekilde olduğundan dolayı 118 milyon TL’ye yükselmiştir. Bunu burada belirtmem gerekiyor” dedi. Konuşmasında 2019 yılında su ücretlerine yapılan indirime de değinen Başkan Bakıcı “2019 yılı 1 Ocak itibari ile bugünkü bütçenin belirlenmesinden dolayı da  suda % 11’lik bir indirime gitmiş bulunmaktayız. Burada almış olduğumuz kararların ilçemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek Meclis Üyelerine katılımları nedeni ile teşekkür etti ve herkesin Mevlid Kandili’ni kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.