DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

SPOR VE YAŞAM MERKEZİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

26.06.2018
A+
A-

SPOR VE YAŞAM MERKEZİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde gerçekleştirilen Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezinden hizmet almak isteyen mahalle sakinleri için kayıt başvuruları başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından şu ana kadar Kültür ve Kongre Merkezinde, Beşiktaş Mahallesinde, Osmangazi Mahallesinde vatandaşların hizmetine sunulan Spor ve Yaşam Merkezlerinin 4.sü Hürriyet Mahallesi sakinlerinin hizmetine giriyor.

Yapım çalışmaları tamamlanan ve kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Spor ve Yaşam Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezi, son teknolojik donanımı ve bir çok sportif faaliyetlere uygun materyal ve dekorasyonu ile hizmete giriyor.

Belediye Başkanı Nihat Can, yapılan çalışma hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesinin bütün mahallelerde güzel ve önemli çalışmalar gerçekleştirdiğine vurgu yaptı.

Açıklamasında ’’Dirilişin Şehri Bilecik’imizde, hemşehrilerimiz gerçekten bizler için çok önemli ve bizler de onlara layık eserler hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Yapımı tamamlanan Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkez her yönüyle tamamlandı. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek bu güzide topraklara hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak uygulamaya koyduğumuz Spor Merkezlerimiz, mahalle sakinlerimize ve Güreş, Tekvando ve Halter gibi salon sporu yapan sporcularımıza güzel ve verimli zaman dilimi geçirmelerine imkan verecek. Mahalle sakinlerinin ve sporcularımızın spor ve yaşam alanında güzel imkanlarla buluşacağı spor merkezimizde inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı, İnşallah çok kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızve sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Mahalle sakinlerimiz de buradan en güzel şekilde hizmet almaları için kayıt yaptırmaları gerekiyor. Şehrimiz ve mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.