DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Söz Verdi 1 Saat Sonra Yerine Getirdi

Söz Verdi 1 Saat Sonra Yerine Getirdi. Bilecik’in Gölpazarı ilçesi Şehit Ayhan Öztürk Caddesi’nde asfaltlama işlemlerinde sona doğru yaklaşılırken, Belediye Başkanı Hayri Suer kendisine yapılan isteği yaklaşık 1 saat gibi kısa bir sürede yerine getirdi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek, vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek ve taleplerini dinlemek üzere çalışmaların devam ettiği Şehit Ayhan Öztürk Caddesine gitti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Suer, kendisinden çocukların oturması için bank isteyen bir annenin isteğini 1 saat gibi çok kısa bir sürede yerine getirdi. Ayrıca hem yürüyüş hemde bisiklet yolunun da kısa sürede yapılacağını, yakındaki parka da vatandaşların spor yapabilmesi için spor aletleri kurulacağını dile getirdi.

Başkan Suer çalışmaları inceleyip vatandaşlarla sohbet ederken, diğer yandan talep edilen bank uygun bir noktaya konumlandırıldı. Vatandaşlar talep ettikleri bankın üzerine oturarak Belediye Başkanı Suer ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Suer, Reşadiye ve İstiklal Mahallesini bağlayan Şehit Ayhan Öztürk Caddesinin yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarının akşam saatlerinde tamamladığını belirterek, ”Hamdolsun vermiş olduğumuz sözü tuttuk.İlçemize hayırlı olsun. ” ifadelerinde bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.