DOLAR
32,4965
EURO
34,7554
ALTIN
2.483,96
BIST
9.507,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Sazan Balığını Koruma Ve Yaşatma Etkinliği

Sazan Balığını Koruma Ve Yaşatma Etkinliği

Carp Clup Bursa tarafından 15-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bilecik Osmaneli İlçesi Çerkeşli Göleti’nde  ‘‘ Ulusal Sportif Balıkçılığı Tanıtma ve Sazan Balığı Koruma ve Yaşatma Etkinliği ’’ ilimizde 2. Kez gerçekleştirildi.  Etkinliğe İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun YILDIZ İl Müdür Yardımcısı Erkal GEDİKLİ, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Devrim TORAMAN ve Su Ürünleri Mühendisi Esra AKKAYA katıldı.

Etkinlik 3/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ’ de yer alan düzenlemelere uyularak ve yakalanan sazan balıklarının canlı olarak ve zarar görmeden suya geri bırakıldı.

Etkinlik kapsamında uzunluğu 50 cm ve 3500 gr. olan sazan balığı (Cyprinus carpio) İl Müdürümüz YILDIZ tarafından suya bırakıldı. Etkinliğe katılan amatör balıkçılarla görüşen YILDIZ bilinçli balıkçılarımızın sportif amaçlı etkinliklerini desteklediğini, bu etkinliklerin halkın ve balıkçıların da bilinçli avlanmasına katkıda bulunacağını belirterek İlimizde yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Etkinliğe katılan balıkçılarda bazı taleplerini ( tuvalet, su ve çöp konteyneri g.b.) ayrıca  Bilecik İl Müdürlüğü olarak ilgi ve alaka gösterilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.