DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

SATRANCIN BİRİNCİLERİ 1308 OSMANELI BELEDİYE SPOR’DAN

SATRANCIN BİRİNCİLERİ 1308 OSMANELI BELEDİYE SPOR’DAN

2017-2018 Türkiye Kupası Bilecik Satranç İl Birinciliği ve Bilecik Kadınlar Satranç İl Birinciliği turnuvaları 6-7 Ocak 2018 tarihinde Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

64 sporcunun başvuru yaptığı, Türkiye Kupası Bilecik Ayağı müsabakasının şampiyonu, tüm maçlarını kazanan Cumhur BABAOĞLU oldu. Uluslararası çalıştırıcı ve 1308 Osmaneli Belediye Spor takımı sporcusu Cumhur Babaoğlu, geçen yıl olduğu gibi bu sene de tam puanla birinci oldu.

Ayrıca aynı tarihlerde gerçekleştirilen 34 sporcunun başvuru yaptığı Bilecik Kadınlar Satranç İl Birinciliği müsabakasında ise Ezgi YILMAZ BABAOĞLU yine tam puanla şampiyon oldu.

Yarışmalara katılan bütün sporculara sürpriz hediyeler verilirken dereceye giren sporculara madalyaları Turnuva hakemleri ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi.

Bu sonuçlarla Cumhur BABAOĞLU Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Kupası’nda, Ezgi YILMAZ BABAOĞLU da Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, 1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç Takımı sporcuları Cumhur ve Ezgi Yılmaz BABAOĞLU’nu kutlayarak kendilerine başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.