DOLAR
32,5183
EURO
34,7860
ALTIN
2.420,70
BIST
9.677,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SALONLAR ”SEVGİLİME GÖZ KULAK OL” OYUNU İÇİN DOLDU

SALONLAR ”SEVGİLİME GÖZ KULAK OL” OYUNU İÇİN DOLDU

12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ”Sevgilime Göz Kulak Ol” adlı oyun tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun için salonlar doldu taştı.

Usta oyuncuların sahne aldığı oyunu; Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar seyretti.

Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı Tiyatro dünyamızın kıdemli oyuncuları Hakan Altıner, Ferdi Akarnur, Aydan Şener, İsmail Düvenci, Tayfun Yılmaz, Anıl Yülek, M. Sadi Özen ile genç yetenekler Efe Yeşilay, Mehmet Baran Erdoğan, Kübra Madak’ın sahne aldığı oyun sonunda oyunculara, Teşekkür Plaketi taktim etti.

Oyun sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”12 Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında güzel bir akşamı daha geçirdik. Bu güzel oyunda bizlere keyifli anlar yaşatan değerli oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi yetiştiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca tiyatro oyununun sahnelenmesinde katkısı olan Bilecik Erşan Et ve Ürünleri Şirketi Yönetim Kurulu adına, Gülten Erşan’a; Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından Teşekkür plaketi verilirken Usta Oyuncu ve Yapımcı Sadi Özen’e, Tiyatro Ödülü verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.