DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Sağlıklı yaşam ve doğaya saygı için pedal çevirdiler

18.08.2017
A+
A-

Sağlıklı yaşam ve doğaya saygı için pedal çevirdiler

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi işbirliğinde; Yeşil Bisiklet Sağlık İçin Pedalla isimli etkinlik gerçekleştirildi.

”Sağlığını Koru, Çevreni Koru”, ”Sağlıklı Yaşam İçin Yeşil Bisiklet”, ”Hareketli ve Sosyal Yaşam” sloganları çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte ayrıca bisikletin ulaşım aracı olduğu mesajı verildi.

Ertuğrulgazi Mahalle Konağı önünde başlayan etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Tetik, Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan ve bisikletliler katıldı.


Ertuğrulgazi Mahalle Konağı önünde başlayan bisiklet turu, Kent Ormanı Tesisleri arasındaki parkurda devam etti.

BAŞKAN YARDIMCISI NİHAT CAN:

”BİLECİK BELEDİYESİ GÜZEL OLAN HER ÇALIŞMANIN YANINDA YER ALIYOR”

Gerçekleştirilen aktivite hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğini belirterek; ”Belediyemiz ve bisikletliler temsilciliği işbirliğinde güzel bir etkinlik için buluştuk. Bilecik Belediyesi olarak bu tür güzel etkinliklere hep destek veriyoruz. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın da yakın ilgi gösterdiği ve desteklediği bir etkinlik. Kendisi şehir dışı programı dolayısıyla katılamadı. Ben onun selam ve muhabbetlerini iletiyorum” dedi.


DERNEK TEMSİLCİSİ HAKAN YAVUZ:

”ETKİNLİĞİ HER HAFTA GERÇEKLEŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ”

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz ise; Bilecik Belediyesi ve Bilecik Temsilciliği işbirliğinde Yeşil Bisiklet isimli etkinliği gerçekeştirdiklerini belirterek, ”Bu etkinliği sağlıklı bir toplum için, yeşili ve doğayı korumanın önemini belirtmek için yapıyoruz ve bisikletin en iyi ulaşım araçlarından birisi olduğunun mesajını vermek için yapıyoruz. Ayrıca şehirdeki karbon oranının düşmesi, şehir ulaşımının rahatlaması amacıyla yapıyoruz. Etkinliğimiz biri kısa diğeri uzun olmak üzere iki parkur şeklinde olacak. Bundan sonra da her hafta bu etkinliği yapmayı planlıyoruz ve yeni çalışmalarla bisikletseverlerin karşısına çıkmaya çalışacağız. Ben bu anlamda bizlere birçok noktada katkı sağlayan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, Başkan yardımcılarımız ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte katılımcılara Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan tişört, şapka ve ikramlar sunuldu.

Küçük bireylerin de katıldığı ve renkli görüntülerin olduğu etkinlik, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.