DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şafağı olmayan askerlik

Şafağı olmayan askerlik

Bundan sonra böyle çiçekten böcekten yazıcam girmişim 42 yaşına banane siz kendinizi düşünmedikten sonra kalp delik bacaklarda ileri derece SFJ yetmezliği yorgan gibi varis çorabı vermişler kaç yıl daha yaşıcam bir bayan yazar var hani herkes bilir  saçma sapan her şeye yazabiliyor bugün beyaz laptopuna yarın başka bişeye ohh mis. imla kurallarına uymam bu arada söyliyim saçma sapan yorumlardan kaçının bütün gün facede oturamam yanlış bişi yazmışlarmı diye lütfen! kadınlar okusun zaten yazılarımı askerlik dedim ama sizi ilgilendirmiyor bizim bitmeyen askerliğimiz!

Evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Evlenmeyin, pişman olacaksınız. Şu an aşkla yaptığınız her şey evlendiğinizde zorunluluk olacak, işin kötü tarafı şafağı yok, şafak 250 diyemiceksiniz mesela. kahvaltı, ev temizliği, akşam yemeği, ütü bide çocuk yaptıysanız he bide çocuk yalnız kalmasın diye yapılan ikinci çocuk; bittiniz siz! Hayat müşterektir filan hikaye, evlilik akdi imzalanırken söylenen iyi günde kötü günde bunlar hep koca için onun iyi günü onun kötü günü hele bir de çalışan kadınsanız ölün siz 🙂 hep bir şeylere yetişmekle geçicek ömrünüz, ömrünüz diyorum farkettiniz mi?

Evliliğin güzel tarafı yok mu? var tabi haha evlenmeden önceki son aylarınız; alışveriş dönemi bu dönemde aldın aldın, kanatırcasına! 10 taane burma, 1 ziincir boyumca, sonra ayşeye nişanda tek taşşş almışlar, olmazsa gitmem, takı seti, mobilyamı ordan gelinliğimi burdaan. dedim ya kanatırcasına. sonra ne kayınpeder ne kaynana ne senin ailen o yüzden saçma sapan her şey aldırabilirsiniz, son şansınız çünkü ama hantal kaba mobilyaları doldurmayın evinize, o aldırdığınız tektaş meraklanmayın ömrünüzün sonuna kadar sizle kalacak geri dönüşü yok, bülentinkinden diilse tabi ama diğer altınlara düğün gecesi veda edin 🙂 Benim gibi altın çantasını kolunuza takıp gidemeyecekseniz :)))

Şimdi her şey güzel hayaller pembe, aksesuarlar pembe belki ev pembe müteahhitler kese kağıdından vazgeçerse tabi, hakikaten o nedir ya duvarda kese kağıdının onu geçtim ıslak kumun ne işi var, sonra uyum sağlayabilmek için alınan saçma sapan mobilyalar bir de kruvaze perde çılgınlığı. Bir kere çoğunuzun evi bu model perdeye uygun diil temizliği kolay olsun diye aldığınız imitasyon deri kolçaklı oturma grubuyla kruvazenin bağlantısı ne onca paralar ödeniyor bu mekanizmalı perdelere yok bir de yetmezmiş gibi kruvazenin ustune yapılan japon fonlar var onları benim bile kurtarmam mümkün diil, sal kardeşim aşağı kadar tülü şöyle uçuşsun rüzgarda tüllerin, hem maliyeti de uygun şık da duruyor.

Böyle bir zevke sahip değilseniz vazgeçin kruvazeden, hoş bu da kruvaze diil ama o görüntüyü veriyor. görüyorsunuz elim gitmiyor o perdeye, kullanacağınız ekoseler, ahşap oyma mobilyalar, kırlentler bayılıyorum daha sıcak bir his uyandırıyor. Bunları nasıl temin edicez ya çöpten alıp utanmadan antikacı dükkanında satanlardan ya da ananelerinizin evlerinden, kesin vardır, odanın her yerini de ahşap doldurmayın boğar, mesela yukarıdaki odaya ferforje siyah bir yatak yüksek olacak tabi yaşlanacağız çünkü, cama siyah bir rustikte güzel olurdu her zaman kırlentlerimiz olacak yatak üstünde koltukta. uyku seti almayın öyle farbelalı filan bunların birde istiflenmesi var çünkü, askerliği bir nebze olsun rahat hale getirmeye çalışıyorum, hani 12 ay askerlik yapıp hayat boyu askerlik anılarını anlatıyorlar ya biz hayat boyu asker 1 gün tantana yap senden kötüsü yok bu sebeple en azından evde kendi kendimizeyken acuk mutlu olalım tek derdim o. Unutmadan banyonun beyaz olması konusunda ısrar edin en azından temizlik yaptığınızda temizlik yapıldığı belli olur.

Evin girişi de önemlidir sizi yansıtır, müteahhitler satış stratejisi  portmantoyu ve gömme dolabı biz yapıyoruz diyorlar ya siz yapmayın abicim eşek ölüsü gibi girişte insanın üstüne üstüne geliyor bir de ayakkabı konuluyor içeri girince buram buram, müteahhitseniz:) yatak odasına giyinme odası yapın girişi de bize bırakın. Mesela ben ne yaptım bir müddet sonra müteahhitin elindeki tüm anahtarlarımı aldım neden banyoya uygun gördükleri dolap çok ucuz gözüküyordu ve çirkindi satarken her şeyi 1.kalite yapıcaz elektriğiniz gitmicek su depomuz olacak fayanslar 1.sınıf, laminant desen düşünme bile bunları yemeyin ben paraya kıydım gittim beyaz ahşap aynalı maynalı yanında dolabı olan bir banyo dolabı aldım inşaata koydurdum, işgüzar su tesisatçısı aman efendim herkesin dolabı takıldı bu daireninkini de takalım derken dolap içindeki camlı bölmeyi kırmışlar mı delirdim 10 yıl önce 2000 tl vermişim banyo dolabına onların takmak istedikleri ise 190 tl idi hiç unutmam aradaki farkı görün istedim ben delir miyim kim delirsin aldım anahtarları derdim evin içine girmeden her şeyin hazır ve istediğim gibi olması, evin içinde yaşarken inşaat yaptırmak kadar zor bişi yok neyse konu konuyu konu beni açıyor kendime zor kullanarak bu müteahhit konusunu kapatıyorum. girişte tam portmanto koyacak kadar bir yer vardı :))) (kapanmıyor) orayı sadece o duvarı üzerinde belli belirsiz pembe küçük çiçekleri olan  beyaz duvar kağıdı kaplattım önüne de oyma ahşap dresuar yine üstüne takım olmıcak asla sevmem ahşap oyma ayna muazzam bir görüntü üstüne de çiçek böcek filan işte yapay çok şık ipekten yapılmış çiçekler var onlardan alın bakım istemesin gerçi gerçek çiçek alırsanız böcek kendiliğinden gelir siz bilirsiniz 🙂


mesela böyle bir masanın daralmış dresuar olmuş halini düşünün önüne sandalye koymıcaksınız tabi kapıda oturmıcaksanız 🙂 evde sürekli köşe minderi gibi oturan kocanız bizahmet ayakta giysin ayakkabılarını, masanın üstündeki çiçek dediğim yapaylardan çokta cici olmuş. girişi hallettik ne üstümüze üstümüze gelen hantal portmanto ne gelişi güzel asılmış montlar var, hee yolluk meselesi var birde sakın yolluğu kestirmeyin onca para ödiceksiniz göndersin fabrikaya satan şahıs ölçülerinize göre yaptırsın çok kötü duruyor modelin ortasından makası vuruyorlar ben öyle yaptım siz bilirsiniz he kullandım mı hayır ama paramın karşılığını aldım halı pisliği topluyor ve benim iki kızım var biri gofret biri marsık onlar halı sevmiyor:) neticede birlikte yaşıcaz ortak yaşam alanı oluşturuyoruz :)) halı süpürmeyi sevmiyorum demiyorum görüyorsunuz hatta ben temizlik yapmayı sevmiyorum kayınvalidemden umutluyum ama bir gün gelecek evi şöyle bir derleyip toparlıcakmış gibi geliyor manyak bir düzen anlayışı var bayılırsın dolap içleri, odalar filan, benim dolaptan bişi alman için baret takman gerekiyor dediğim gibi bir gün bana acıcak ve gelecek neyse biz gönderelim enerjiyi de belki dönüş olur:) opsesif insanlara bayılıyorum temizlik takıntısı olanlar mesela gerçi oda evde yaşayanları bir müddet sonra kasar ama olsun bana 15 te bir gelsin yeter :))))

Bugünlük bitirelim yarın koridoru hallederiz olmamı, olur keyif benim yazmıyorum çok şık salon örnekleri var bence takip edin ya da doldurun orta sınıf mobilyaları aynı fiyatlara daha şık dekorasyonlar yapacakken, hayde hoş kalın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.