DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Realme Türkiye 35 Milyon Kullanıcı Paylaşımında Bilecik’i Kullandı

Realme Türkiye 35 Milyon Kullanıcı Paylaşımında Bilecik’i Kullandı. Realme Türkiye’nin 35 Milyon Kullanıcı Twitinde Bilecik Örneği. Realme Türkiye, twitter hesabından ”Dünya’da 156 Bilecik Dolusu İnsan Yanılıyor Olamaz.”dedi.

4 Mart 2018 tarihinde kurulan Shenzhen Ruiermi Mobil İletişim Limited Şirketinin üretimi akıllı telefon ve çeşitli aksesuarları ile kısa sürede Dünya’da adını duyurmasının ardından Türkiye pazarına da giriş yapan Realme’nin Türkiye twitter hesabında 35 milyon kullanıcı paylaşımında Bilecik’i örnek olarak kullandı.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya ağlarında asılsız bir paylaşımla trend topics olan Bilecik’i 35 milyon kullanıcıya ulaştığına dair yaptığı paylaşımında 156 Bilecik dolusu insan yanılmış olamaz seni de seviyoruz @BilecikBeledi paylaşımı yaptı.

Dünya’da 156 Bilecik Dolusu İnsan Yanılıyor Olamaz

Realme Türkiye twitter hesabından yapılan paylaşımda, ”Dünya’da 156 Bilecik Dolusu İnsan Yanılıyor Olamaz. 35 M Olduk! Hepinizi seviyoruz. (Seni de @BilecikBeledi) ” ifadelerine yer verildi.

Realme, e-ticaretin geniş bağlamında hem güçlü bir performansa, hem de modaya uygun bir tasarıma sahip cihazlar sunan bir akıllı telefon markası olarak Sky Li tarafından 4 Mayıs 2018’de Çin Ulusal Gençlik Gününde resmi olarak, akıllı telefon endüstrisinde ülkeler arasında zengin deneyime sahip bir grup gençle kuruldu.

Realme ürünleri, lansmandan hemen sonra “Güç” ve “stil” için geniş bir tanınmışlık kazandı. Hindistan’da realme, Diwali sırasında 3 gün içinde 1 milyon cep telefonu satarak bir satış mucizesi yarattı. Realme ayrıca Güneydoğu Asya’da Lazada’daki satış rekorunu kırdı ve bu platformun cep telefonu kategorisinde 1 numaralı marka oldu.

Şu anda Realme, Çin, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Malezya, Pakistan, Mısır gibi 18’den fazla ülkenin pazarlarına girdi. Mayıs 2019’da Avrupa bölgelerinde satışı başlattı. Realme güçlü performans, şık tasarım, samimi hizmetler sunmak ve akıllı telefonlar için daha fazla olanak keşfetmeyi taahhüt etmiştir.

Yurtdışı, Denizaşırı Pazarları, Kurulduğu bir yıl içinde realme hali hazırda Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Filipinler, Malezya, Singapur, Myanmar, Pakistan, Nepal, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere, Rusya ve Çin pazarlarına girdi.

Realme; 4 Mayıs’ta Marka kuruldu. 16 Mayıs’ta realme 1 piyasaya sürüldü. 5 üzerinden 4.5 yüksek bir skorla Amazon’un en çok satanlar listesinde en yüksek puan alan cep telefonu oldu. Hemen ardından 26 Ağustos’ta realme 2 yayınlandı. Flipkart’ta 5 dakikada 200.000 adet cep telefonu ürünü ile satış rekorunu kırdı. 27 Eylül’de
realme 2 Pro ve C1 yayınlandı. Kuruluşundan bu yana sadece 4 ay geçmesine rağmen, realme 1 milyondan fazla sadık kullanıcıya sahip oldu. 2018 yılını başarıyla tamamlayan Realme 2019 yılının Şubat ve Nisan aylarında realme 3, C2 ve 3 Pro yayınlandı. Nisan ayında resmen Çin pazarına giren Realme’nin 6 milyondan fazla hayranı oluştu. Mayıs ayında Avrupa pazarına resmen giriş yapıldı. İngiltere, İspanya, İtalya ve Fransa’da realme 3 Pro piyasaya sürüldü.

Markanın Türkiye resmi instagram hesabından 27 Aralık 2019’da yapılan “Merhaba, biz geldik. Üstelik abartmaya geldik.” açıklamasını takiben Ocak 2020’de Türkiye pazarına giriş yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.