DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

RABİA SERTEL AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIK KAMPINA UĞURLANDI

RABİA SERTEL AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIK KAMPINA UĞURLANDI

Uluslararası Halter Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Halter Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonası 11-17 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya’da yapılacaktır.
Söz konusu Şampiyona için Türkiye genelinden toplam 17 bayan halterci, 02 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Halter Milli Takım Kampına davet edilmiştir.
Başarılı sporcumuz Rabia Sertel bu 17 bayan halterci içerisinde Halter Milli Takım kampına davet edilmiştir. Söz konusu kamp sonucunda seçilen halterciler Polonya’da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaktır.
Halter Milli Takım Kampına katılmaya hak kazanan başarılı Halterci Rabia Sertel’i ve Antrenör’ü Caner Özteke’yi makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız;
”Halter İlimizdeki başarılı branşlarımızdan birisidir. Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampına davet edilen ilk haltercimiz olan Rabia Sertel’i başarılarından dolayı tebrik ediyor, bu başarılarda büyük emeği olan antrenörümüz Caner Özteke’yi de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.
DSC_9880

DSC_9886

DSC_9889

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.