DOLAR
32,5345
EURO
34,9749
ALTIN
2.433,76
BIST
9.803,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

PROF. DR. SÖYLET MÜNÜR ŞAHİN’E DESTEK İÇİN OSMANELİ’NE GELDİ

Bilecik’in Osmaneli ilçesine büyük katkıları olan,başta İçmeler olmak üzere bir çok projede destek veren ve akademik çevrelerle, üniversitelerle işbirliğinde rehber olan önceki dönem İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

16 Mart Cumartesi günü Osmaneli ilçesine gelen Prof. Dr. Yunus Söylet, bir süre Osmaneli Gençlerbirliği ile 1308 Osmaneli Belediye Spor arasında oynanan derbi maçını izledi.

Prof. Dr. Söylet  Bağımsız Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Başkanı Münür Şahin’e seçim çalışmaları için destek verdi. Başkan Şahin’in seçim bürosunu ziyaret eden Prof. Dr. Yunus Söylet yaptığı konuşmada, ”Ben bugüne kadar siyasetin hiç içerisinde yer almadım. Ömrüm akademisyenlikle ve doktorlukla geçti. 31 Mart Yerel seçimlerinde Osmaneli İlçemde Partiler ve Siyaset Üstü bir durum olduğu için bugün buraya geldim. Bugün buraya geliş sebebimi de kısaca bir hikâye ile anlatacağım. Nemrut Hazreti İbrahim’i yakmak için büyük bir ateş yaktırdığında herkes o ateşten kaçarken, ağzında bir damla su ile ateşe doğru giden bir karıncayı görürler. Karıncaya, “Hayrola nereye gidiyorsun ateş çok büyük,o kadar suyla söner mi , yanarsın” dediklerinde Karınca; sorun değil“Hiç olmazsa tarafımı belli etmiş olurum” diye cevap verir. Osmaneli ilçemizde 5 yıldan bu yana yapılan büyük yatırımları ve hizmetleri gördükten sonra, Münür Şahin’e taraf olmaya, tarafımı belli etmeye geldim. Osmaneli’de önümüzdeki seçimlerde siyaset üstü bir durum oluştu. Ben inanıyorum ki Osmanelili hemşehrilerim bu siyaset üstü durumda, Belediye Başkanımız Münür Şahin’e sahip çıkacaktır. Bende Münür Şahin’in projeleriyle, çalışmalarıyla önümüzdeki dönemde de Osmaneli ilçemize hak ettiği hizmeti vereceğine inanıyorum. Bugün burada bunun için bulunuyorum. Osmanelili hemşehrilerimden Münür Başkan’a sahip çıkmalarını ve desteklerini esirgememelerini rica ediyorum” dedi.

Seçim Bürosu ziyareti sonrası Başkan Münür Şahin ve kalabalık bir grupla esnaf ziyaretlerinde bulunan Prof. Dr. Yunus Söylet esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti. Osmaneli halkının büyük ilgi gösterdiği Söylet gördüğü ilgiden mutlu oldu. Başkanımıza bu dönem olduğu gibi inşallah yeni döneminde de her türlü desteği ve proje katkılarını sağlayacağını söyleyen Prof. Dr. Yunus Söylet Osmaneli’den akşam üzeri ayrıldı.

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Kardeşim,arkadaşım ilçemizin yetiştirdiği büyük değer Prof. Dr. Yunus Söylet’i ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk.Halk ne derse o olacak diyerek cıktığımız yolda değerli hocamızın bizleri ziyaret etmesi ve ilçesine sahip çıkması büyük gurur. Her gün artan desteğe değerli hocamızında katılması ne kadar doğru bir hareket olduğumuzu gösteriyor. Değerli hocamıza tekrar teşekkür ediyor,saygılar,sevgiler sunuyorum”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.