DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Polis Kontrol Noktasında Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

Polis Kontrol Noktasında Uzun Araç Kuyruğu Oluştu. Bilecik’te Akasyaaltındaki Polis Kontrol Noktasında Uzun Araç Kuyruğu Oluştu.

Alınan bilgilere göre, Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda ve akabinde Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün talimatıyla Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve görevlendirilen Sağlık Personellerince, Bilecik İl merkezi ve ilçelerde belirlenen noktalarda tüm motorlu taşıtları durdurularak kontroller yapılıyor.

Denetimler kapsamında özel araçlarıyla seyahat eden sürücü ve yolcular da dahil olmak üzere, minibüs, midibüs, panelvan, kamyon ve TIR  gibi tüm motorlu taşıtlar ekipler tarafından Akasyaaltındaki polis denetim noktasında durdurularak, görevli sağlık personellerince tıbbi temassız kızılötesi ateş ölçer ile ateşleri ölçülerek kontrol ediliyor.

Uzun araç kuyruğunun kontrollerin ilk başladığı zamanlarda Akasyaaltı mevkisinden neredeyse TOKİ kavşağına kadar uzandığı öğrenilirken, daha sonra araç yoğunluğunun zamanla azaldığı öğrenildi.

Bazı vatandaşlar koronavirüsün bulaşma riskinden dolayı ateş ölçümü yaptırmak istemeseler de görevli sağlık personeli tarafından tıbbi temassız kızılötesi ateş ölçer kullanıldığının anlatılmasının ardından ateşlerini ölçtürerek yollarına devam ettiler.

Bu esnada ateşi yüksek çıkan bazı vatandaşlardan, araçlarının klima sıcaklığını düşürüp yol kenarındaki müsait bir alana araçlarını park ederek, bir süre beklemeleri istendi. Ardından tekrar yapılan ateş ölçümünde değerleri normal çıkan vatandaşlar yoluna devam etti.

İçişleri bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda ve koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında şehirler arası giriş çıkışlarda kontrollerin devam edeceği öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.