DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
ALTIN
2.495,97
BIST
9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Pazaryeri Küçükelmalı’da 5300 Kişilik Piknik

Pazaryeri Küçükelmalı’da 5300 Kişilik Piknik. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Küçükelmalı Tabiat Parkında hazırlanan piknik organizasyonuna katıldı.

Özel bir otomotiv firmasının düzenlediği pikniğe çalışanlar ve aileleri katıldı. Geçtiğimiz yıl da personeliyle bir araya gelmek için Küçükelmalı Tabiat Parkını tercih eden firma yetkililerini ziyaret eden Başkan Tekin, Pazaryeri’ni tercih ettikleri için teşekkürlerini sundu.

Her şeyin düşünüldüğü organizasyonda GSM operatörleri için verici, itfaiye, ambulans, sağlık ekibi, vidanjör, seyyar tuvalet araçları, çocuklar için şişme oyun parkurları, güvenlik ve temizlik ekipleri hazır bulundu.

İnönü fabrikası çalışanları ve yakınları, guruplar halinde Pazaryeri Küçükelmalı Tabiat Parkı piknik alanında çeşitli spor ve eğlence aktivitelerinde bulunarak doğa ile iç içe eğlenceli vakit geçirdiler.

Disk Jokey ve Aranjör Ozan Doğulu’da şarkılarıyla etkinlikte sahne aldı.

5300 kişinin katıldığı etkinliğe, Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İlhan Canseven, fabrika yöneticileri, Küçükelmalı Köyü Muhtarı Yaşar Rehber, diğer yöneticiler , işçiler ve aileleri katıldı.

Firma yetkilileri, personel ve ailelerinin keyifli vakit geçirdiği piknikte, piknikçilerin program sonunda alanı temizlemeleri takdir topladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.