DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Pazaryeri Belediye Başkanı Tekin’in Test Sonucu Pozitif Çıktı

Pazaryeri Belediye Başkanı Tekin’in Test Sonucu Pozitif Çıktı. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in Koronavirüs COVİD-19 testi pozitif çıktı.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinin Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Tekin, birlikte yaşadığı annesine yaptırdığı test sonucunun pozitif çıkmasının ardından kendisi de temaslı olduğu için test yaptırdığını ve kendisinin test sonucunun da pozitif olduğunu bildirdi.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Koronavirüse yakalandı

Başkan Tekin, ”Test sonucumun bugün itibarıyla pozitif çıktığını öğrendim. Sağlık kuruluşlarımızca gerekli tetkik ve tedavime başlanmış olup bu süreçte Pazaryeri ilçem için yapacağım çalışmalarımı evimden sürdüreceğimi bildirmek isterim. Her zaman olduğu gibi çekinmeden Arayabilirsiniz. Hastalığın yaygınlaştığı bu dönemde lütfen tedbirler konusunda özen gösterelim. Sağlık durumum gayet iyi durumdadır. Çevreme zararım olmaması adına 10 gün süreyle karantinada olup kendimi izole edeceğim. Benimle birlikte Pozitif olan anacığıma dualarınızı bekler saygılar sunarım.” ifadelerinde bulundu.

Belekoma Haber olarak, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve annesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.